reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja mam wrednego sąsiada i trochę go się obawiam . Bo już raz złożył donos że moje psy puszcza i wyja jak my wychodziły z domu i też problemy mieliśmy. Na początku myslalam że faktycznie wyja bo wkoncu skąd mam wiedzieć jak nas nie ma ? Ale raz sąsiadka pisze do mnie SMS żebym się odezwala jak będę w domu a ja mowie że jestem poszlam do niej . I Ona mówi że ją jestem a psy tak wyja ? A ja mowie to nie moje ją cały dzień Dzis w domu i też slyszalam to wycie bo to sąsiadki mojej z naprzeciwka tak ujadaly. A sąsiad z parteru na nas zgłosił bo wiadomo że co źle to Polacy :/
A ja często słyszę sąsiadki psiaki bo to histeryki małe skamla strasznie .Tyle że mi to lotto aż tak to nie wkurza . A są slodziaki amstawy ale takie pieszczoch że szok.

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie jeszcze 65 dni do końca :)

dzisiaj wizyta u gina i dowiem się czy będzie ten krążek i muszę zapytać czy wyśle mnie na 3 usg, bo nic o tym nie mówi. W jakim tygodniu jest to 3 usg i czy każda kobieta musi mieć je wykonane?

No to usg ważne bardzo, skąd będą wiedzieli jak dziecko ułożone np? Około 30 tygodnia się wykonuje to usg. Do 32 jest zalecane

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mi doktorka kazała je zrobić w 30 tygodniu, choć ogólnie można między 28-32 ale. Różnie lekarze mówią.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ona zrobi wywiad i tyle w garki nie bedzie zaglądać ja mam bardzo fajna hv nawet mi recepty wypisywała najważniejsze żebyś sie z nią dogadała po porodzie przyjdzie ważyć dziecko i tyle

Hej. Ja dziś 32t2d. Byłam na wizycie. Malutka waży 2228 g, przekręciła się i leży główką do dołu. Szyjka nadal 4 cm, łożysko, wody, przepływy ok. Generalnie wszystko ok. Przede mną jeszcze 3 wizyty: w 35, 37 i 39 tygodniu. Na następnej dr będzie pobierać posiewy (o ten GBS chyba chodzi). Mi zostało do terminu 53 czy 54 dni. Już nie mogę się doczekać. Boli mnie krocze bardzo i spojenie (zwłaszcza w nocy jak chcę się odwrócić z boku na bok. Nie da się normalnie na leżąco zmienić boku. Muszę usiąść, przekręcić się i położyć)

reklama
Do góry