reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ona to masz wycieczkę moi starsi sami chodzą córka ma bardzo blisko i pozwolili w szkole żeby sama chodziła w jednym miejscu przechodzi przez ulice ale jest pan hopek i ich przeprowadza a syn jeździ z kolega ale szkole ma w drugim końcu miasta przepisać sie nie chciał wiec ojciec kolegi ich wozi a jak nie moze to moj ich odbiera

reklama
Cześć dziewczyny,
mnie dzisiaj brzuch twardnieje od rana :( zrobiłam tylko obiad, stałam może niecałą godzinę i już.. :( teraz leżę i chyba tak do końca dnia, szkoda, fajna pogoda na spacer, jak dawno już nie byłam na świeżym powietrzu.. szkoda, że nie mam balkonu :(

poza tym przeziębiłam się.. w nocy już chłodniej, okna pootwierane i zawiało głowę, zatoki mam wrażliwe, wystarczy mi chwila, ehh..

Chciałabym już listopad :)

Miłego weekendu wszystkim :)

Hejka ja tez zauwazylam ze coraz czesciej mi sie brzuch stawia tak na 15-30sekund dzis 3 razy i na dole jakgdyby go ktos sciskal ale zawsze jak mlody swoje harce rozpoczyna i czuje wyrazne ruchy :) oj to juz coraz blizej ...
My przyjechalismy do tesciow na caly dzien i wlasnie poszli na spacer a ja leniu****e dzis dzien nic nie robienia i obzarstwa ;)

Mama a od kiedy dzieci mogą chodzić wogole same? Jest jakaś granica czy to od szkoły zależy?
No wycieczkę to ja mam, ale może dzięki temu waga bardziej w górę nie pójdzie ale boję się że od chodzenia spuchna mi nogi

13 lat to chyba juz mozna samemu chodzic do szkoly :)
Ja zaczelam jak mialam 8 lat, ale to bylo 100 lat temu :p.

Napilam sie wody z cytryna na gardlo i dziecku chyba sie to nie spodobalo, kopie jak szalona :/

Tu w szpitalu dają na zgage alugast a Reni reż mozna 4x.lekarz kazał odstawić pokrzywe.badają mi ten cukier ciągle i słabo to wychodzi.szkoda tylko ze na koniec ciazy to wyszło.

Ona według prawa od 12 ale u nas w szkole dzieci chodzą bardzo lokalnie i pozwalają tym młodszym chodzić razem sama byłam w szoku ale jak pisałam tylko w jednym miejscu musi przejść są szkoły jeżeli o primary i junior które wogole nie wyrażają zgody spytaj sie w recepcji ale już w secondary mogą chodzić same

Hej my dziś dzień u teściowej mieliśmy mój kręgosłup przeżywa katastrofę tak boli od siedzenia:(
Teraz tylko leżenie M wyślę zaraz żeby jakieś jedzonko zrobił:p:D

Ja w nocy nawet śpię chociaż co 2 godziny wstaję do wc:(

reklama
A ja tylko ze 3 razy do kibelka w nocy. Ale dzis chlopaki mnie zalamali. Z wesela wrocilam najedzona jak Bąk a o 5 obudzil mnie mega glod i ich harce brzuszne. Próbowałam usnac ale sie nie uspokoili dopóki nie zjadlam kanapki

Do góry