reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mi tez brzuch twardnieje, ale nie licze ile razy dziennie. Spi mi sie lepiej bo podkładam poduszkę zwykla pod bok. Cebuszka już wyslana po mailowej interwencji, wiec liczę ze w poniedziałek się do niej przytule :)
Sylka, niezłe na tym weselu, ja juz bym nie dala rade tanczyc.
Kilka dni więcej odpoczynku i przestało mi krocze tak bolec, chyba dłuższe spacery mi nie służą niestety. A tak chcialam byc aktywna na L4.
Dzis maz idzie na impreze calodniowa, a ja zaprosilam kolezanek, wiec zrobimy babski wieczor sobie.

reklama
Ona fairy ale ja nie używam i proszki tylko non bio albo moj używam płucze dwa razy bo córka ma AZS
Kinia mdłości mogą wrócić na każdym etapie ciąży pewnie ci dziecko przygniotło żołądek tez tak czasem mam
Ja ostatnio pije zsiadłe mleko na zgagę i nawet pomaga a wczoraj wieczorem próbowałam ja odgonić siła umysłu bo mi sie nie chciało z łóżka wyłazić :)

ja wczoraj robilam racuchy z jablkami, smaka mi narobilyscie :-)
ja po glukozie czulam sie ok, mam blisko do przychodzni, wrocilam na piechote :-D

w koncu otworzylam paczke z lozkiem i materacem - zadowoleni jestesmy :-):-) przewijak kremowy ale zyrafka bedzie pasowac do poscieli z zyrafka :-). poducha przyszla i jest strasznie duza, zeby karmic to chyba bede musiala sie nia owinac hehe ale pewnie to kwestia jakies organizacji i dostawienia dziecka

Kilka dni więcej odpoczynku i przestało mi krocze tak bolec, chyba dłuższe spacery mi nie służą niestety. A tak chcialam byc aktywna na L4.
Dzis maz idzie na impreze calodniowa, a ja zaprosilam kolezanek, wiec zrobimy babski wieczor sobie.
Na spokojnie wszystko zrobisz, ja sobie tak powtarzam caly czas bo inaczej mozna zwariowac.
O impreza,tylko nie pij za duzo :D :)

kinia, ja jakies 3 tygodnie temu mialam dlugie wizyty w wc :/ wiec moga mdlosci wrocic.

Dziękuję dziewczyny. Zgodnie z waszą namową wzięłam ze sobą męża.i dobrze zrobiłam bo prawie zemdlałam po godzinie a po dwóch typ byłam ledwo żywa teraz wróciłam do domu i idę spać.... Miłego dnia

stokrotka, mi sie marzyly dlugie spacery, ze bede do muzeow chodzic i takie tam, a na nic nie mam sily. No trudno, zdrowie wazniejsze.
Niestety bede patrzyla jak dziewczyny pija malinowke, a sama soczek. Chyba jeszcze z 1,5 roku alkoholu nie wymije, bo planuje karmic :)

No tak spacery dlugie to mialam w II trymestrze, teraz to ledwo co pol godziny wytrzymuje :p.
Wazne ze sie rozerwiesz ze znajomymi :)

Mnie gardlo boli i cos sie czuje polamana :/

Ehhh a ja nie mam wyboru i od dwóch dni spaceruje po dwie h z córką do szkoły i spowrotem. Wracam do domu i padam :/ do listopada muszę dać jakoś radę. Wychodzę już nawet 10 minut wcześniej bym mogła trochę wolniej iść :)

reklama
Mój synek ostro się kręci dziś wypycha brzuchol w niektórych miejscach i tak śmiesznie faluje :) U nas dziś strasznie bada ulewa a boje się że piwnice mi zaleje a mezowego nie ma :( pojechał na imprezę integracyjną z pracy aż się boje co tam się będzie działo :/ chyba za dużo filmów widziałam o tej tematyce. Ja mam dziś strasznie leniwy dzień nic mi się nie chce .

Do góry