A ja się w 3 min dziś spakowalam.od 4 rano mam skurcze takie jak przed porodem syna czyli nachodzą falą takie miesiaczkowe.przy takim rozpoczeciu o 14 szyja byla dluga i 1 cm rozwarcia.trochę się wystraszylam.wzięłam nospe forte magnez i tak lezalam i czuwalam.jeszcze je mam ale już rzadko.no ale sa i nie unikne IP.troche poczytalam fora z rana i staram sie nie panikowac ze to 30 tydz.dzidzia sie rusza.powtórzyłam dawkowanie i dalej sie obserwuje.
reklama
Fusun
Fanka BB :)
ach ja nie chciałam przewijaka na łóżeczko bo będę miała kołyskę na pierwsze miesiące. więc zależało mi na przewijaku stojącym. no i wycofali mi go z oferty.... jednym słowem masakra
A pytałaś w Ikei czy nie można zamówić? Wiem, ze niektóre rzeczy niby wycofane ze sprzedaży można jeszcze zamówić. Czeka się dłużej (nie załatwisz tego od ręki) ale się da. Tylko może nie wszystkie produkty... Wiem, ze my (tzn.ja z mężem) cos zamawialiśmy. Ale to były z tego co pamiętam cokoły do kuchni. Kolor, który chcieliśmy został wycofany, ale jak najbardziej dało się zamówić i po jakimś czasie oczekiwania dostaliśmy
Fusun
O kurde! Agami zaciskaj nogi jeszcze. A na IP ja tez bym pojechała. Najwyżej Cię zatrzymają na parę dni, ale skurcze uda im się powstrzymać.
Ester cheetah gratulacje duze dzieciaczki fajnie moim zdaniem 3,5 to spoko z ta szyjka ale jak kazal sie nie przemeczac to uwazaj na siebie
Agami lec na ip najwyzej cie poloza na kilka dni obserwacji i zaciskaj nogi i dawaj znac !
Mi M zniosl kartony z strychu i ide dzialac choc wogole mi sie nie chce ....
Agami lec na ip najwyzej cie poloza na kilka dni obserwacji i zaciskaj nogi i dawaj znac !
Mi M zniosl kartony z strychu i ide dzialac choc wogole mi sie nie chce ....
M
mama290
Gość
Agami trzymam kciuki mam nadzieje ze już jesteś chociaż w drodze do szpitala mi zostało 61 dni wow dzisiaj oczywiście stresik bo poszli do przedszkola ehhhhh ale poszli chętnie nawet sie nie obejrzeli na mojego i wogole robią furorę przed przedszkolem bo chodzą trzymając sie za ręce i to tak słodko wyglada a w przedszkolu nie ma innych bliźniąt muszę jakoś to przeżyć ale cis mnie rak w środku dusi
reklama
stokrotka
Agami, daj znac jak bedziesz po wizycie. I zaciskaj nogi. Powodzenia
Anushka, no to masz zajecie ja jeszcze piore ciuszki dla dziecka, i powoli zaczne kompletowanie torb.
Jeszcze musze zakupy dla siebie zrobic ale po najmniejszej sile oporu
Anushka, no to masz zajecie ja jeszcze piore ciuszki dla dziecka, i powoli zaczne kompletowanie torb.
Jeszcze musze zakupy dla siebie zrobic ale po najmniejszej sile oporu