reklama
finkemma
Fanka BB :)
Wieczorem jakies tam smyrniecie, przed zasypianiem nic a zawsze jest najaktywniejszy kreci sie mocno i rozciaga w nocy 5 razy na siusiu ani jedengo ruchu. Nie spie od 6 i tez nic choc rozmawiam z mezem a On zawsze rano reguje na glos ja nie wiem czy przesadzam czy faktycznie cos jesy nie tak .
Katarzyna92
Finkemmaja dla świętego swojego spokoju poszła bym sprawdzić ale może maluch się rozleniwił i tyle...
Ja wczoraj przez ten upał byłam wykończona wieczorem jeszcze migrena mnie dopadła M przyszedł z pracy nawet nie byłam mu w stanie jedzenia żadnego zrobić...
Ja wczoraj przez ten upał byłam wykończona wieczorem jeszcze migrena mnie dopadła M przyszedł z pracy nawet nie byłam mu w stanie jedzenia żadnego zrobić...
finkemma
Pochodzilam posprzatalam troche, zjadlam i leze od 7:40 ,5 bylo . Jesli nic sie nie zmieni pojade . Bo strasznie mnie to niepokoji
Finkemma powinnaś na tym etapie czuć regularne ruchy, mój córcia rusza się w dzień i w nocy, więc ja na Twoim miejscu sprawdziłabym czy wszystko jest ok
Claudia Twój synek nie chce iść do przedszkola a mój 6-latek z niechęcią poszedł do szkoły (klasa celowo mieszana 6 i 7-latków, żeby zatrudnić pomoc, część rekreacyjna w sali to fikcja, idiotyczna jest ta reforma)
Claudia Twój synek nie chce iść do przedszkola a mój 6-latek z niechęcią poszedł do szkoły (klasa celowo mieszana 6 i 7-latków, żeby zatrudnić pomoc, część rekreacyjna w sali to fikcja, idiotyczna jest ta reforma)
gosikkk
hej
po wizycie u lekarza wszystko ok, szyjka długa i zamknięta, mała rośnie tylko ułożona jest poprzecznie, no ale ma jeszcze czas na zmianę pozycji ;-) spóźnienie u doktorka była ponad godzinne, on zakręcony była na maksa bo od wczoraj już ma urlop, nawet jak wyszłam nie płacąc to nie upomniał się grunt że z małą wszystko ok
mnie zgaga męczy non stop, jem reni ale czytałam że długo nie można tego stosować.
Mój straszak zaczął 5 klasę, poszedł dziś nawet chętnie, a przedszkolak chodził od listopada z przerwą wakacyjną i też dziś chętnie poszedł. Aż mi micha się cieszy ;-) Teraz do 14 mam luz ;-)
Od początku ciąży przytyłam 4,5 kg ;-)
Finkemma jak po słodkim, skakaniu itp. nic się nie zmieniło to też podjechałabym na ip.
po wizycie u lekarza wszystko ok, szyjka długa i zamknięta, mała rośnie tylko ułożona jest poprzecznie, no ale ma jeszcze czas na zmianę pozycji ;-) spóźnienie u doktorka była ponad godzinne, on zakręcony była na maksa bo od wczoraj już ma urlop, nawet jak wyszłam nie płacąc to nie upomniał się grunt że z małą wszystko ok
mnie zgaga męczy non stop, jem reni ale czytałam że długo nie można tego stosować.
Mój straszak zaczął 5 klasę, poszedł dziś nawet chętnie, a przedszkolak chodził od listopada z przerwą wakacyjną i też dziś chętnie poszedł. Aż mi micha się cieszy ;-) Teraz do 14 mam luz ;-)
Od początku ciąży przytyłam 4,5 kg ;-)
Finkemma jak po słodkim, skakaniu itp. nic się nie zmieniło to też podjechałabym na ip.
kiniasw86
Finkemma ja tak mialam przed wczoraj ze maly bardzo malo sie ruszal ale to chyba bylo dlatego ze ja tez nie mialam na nic sil caly dzien w lozku.... wczoraj dzieki Bogu kopal mnie jak szalony w pracy i dzis w nocy tez ... ale jak chcesz to jedz i sprawdz. .. Mama290 to mi sie nie bedzie nalezalo :-(
reklama
finkemma
15 ruchow w godzine musialam troche poskakac . Cos niemrawy ten moj synu. Moze poprostu tak spicha duzo . Mam nadzieje .