reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Wieczorem jakies tam smyrniecie, przed zasypianiem nic a zawsze jest najaktywniejszy kreci sie mocno i rozciaga w nocy 5 razy na siusiu ani jedengo ruchu. Nie spie od 6 i tez nic choc rozmawiam z mezem a On zawsze rano reguje na glos :( ja nie wiem czy przesadzam czy faktycznie cos jesy nie tak .

Finkemmaja dla świętego swojego spokoju poszła bym sprawdzić ale może maluch się rozleniwił i tyle...
Ja wczoraj przez ten upał byłam wykończona wieczorem jeszcze migrena mnie dopadła M przyszedł z pracy nawet nie byłam mu w stanie jedzenia żadnego zrobić...

Finke idz nz ktg powiedz ze dobe ruchow nie czujesz. Lepiej isc sie uspokoic bo nerwy nie dla nas na koniec ciazy.

Ja wlasnie debatuje z moim przedszkolakiem bo on twierdzi ze nie idzie do przedszkola a ja twierdze ze idzie

Finkemma powinnaś na tym etapie czuć regularne ruchy, mój córcia rusza się w dzień i w nocy, więc ja na Twoim miejscu sprawdziłabym czy wszystko jest ok
Claudia Twój synek nie chce iść do przedszkola a mój 6-latek z niechęcią poszedł do szkoły (klasa celowo mieszana 6 i 7-latków, żeby zatrudnić pomoc, część rekreacyjna w sali to fikcja, idiotyczna jest ta reforma)

hej
po wizycie u lekarza wszystko ok, szyjka długa i zamknięta, mała rośnie tylko ułożona jest poprzecznie, no ale ma jeszcze czas na zmianę pozycji ;-) spóźnienie u doktorka była ponad godzinne, on zakręcony była na maksa bo od wczoraj już ma urlop, nawet jak wyszłam nie płacąc to nie upomniał się :zawstydzona/y: grunt że z małą wszystko ok
mnie zgaga męczy non stop, jem reni ale czytałam że długo nie można tego stosować.
Mój straszak zaczął 5 klasę, poszedł dziś nawet chętnie, a przedszkolak chodził od listopada z przerwą wakacyjną i też dziś chętnie poszedł. Aż mi micha się cieszy ;-) Teraz do 14 mam luz ;-)
Od początku ciąży przytyłam 4,5 kg ;-)
Finkemma jak po słodkim, skakaniu itp. nic się nie zmieniło to też podjechałabym na ip.

Finkemma ja tak mialam przed wczoraj ze maly bardzo malo sie ruszal ale to chyba bylo dlatego ze ja tez nie mialam na nic sil caly dzien w lozku.... wczoraj dzieki Bogu kopal mnie jak szalony w pracy i dzis w nocy tez ... ale jak chcesz to jedz i sprawdz. .. Mama290 to mi sie nie bedzie nalezalo :-(

reklama
Do góry