reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Aleali no za słaby wynik miałam żeby go podnieść sama pokrzywa... Żelazo biorę tylko miałam brać 2x1 a biorę 1x1 bp brzuch po nim boli...
Jem dużo pietruszki zielonej, pije pokrzywe ratuje się sokiem z buraków i jakoś idzie:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
mi sie tez wydaje ze mala zmienila pozycje juz nie jest glowka do gory, ale chyba poprzecznie... ale sama nie wiem kopie mnie inaczej bardziej po bokach , czasem nad pepkiem ...

w nocy mniej czulam ruchy chociaz pol nocy nie umialam zasnac , ale potem zaczela kopac , wszystkie pewnie znamy ten niepokoj i niepewnosc:zawstydzona/y:

Ja śpię dobrze piza kilkoma nocami chociaż Olo dziś popłakiwał i musiałam sie z nim położyć tzn wcisnąć sie wczoraj wieczorem rozwalił łóżko wiec spał na materacu na podłodze a dziś bloga cisza bo starsi już w szkole o jak ja lubię szkole :)

Ja mam nadzieje że i u mnie ta hemoglobina podskoczy albo będzie jak ostatnio jutro jadę do labo zrobić badania żeby na poniedziałek doszły do lekarza:)
Ja już zaczynam się bać coraz bardziej noce mam strasznie niespokojne takie koszmary mi się śnią że szkoda gadać wolała bym być już po usg w szpitalu chyba tylko to mnie może teraz uspokoić...

A ja od 3 dni w końcu się wysypiam.oczywiście latam do toalety ale zaraz śpię.przyszło duże zmęczenie i na nic nie mam siły.mój M wyczytal ze to dziecko rośnie i stąd to samopoczucie.

Ewel 3 trymestr to juz chyba tylko gorzej i ciezej. Dzieci juz sa na prawdę duze i czuje to bardzo dotkliwie. Ja mialam dzis podjechac do dr bo chyba zaczyna mi sie infekcja ale nie mam siły po tej nocy. Jutro podjade.
Moze zacznij jesc zurawine :)

Ja po wizycie u lekarza,teraz bede chodzila co 3 tygodnie. Wszystko dobrze, wyniki tez mam dobre :)

Powodzenia w tych pierwszych dniach przedszkolnych. Ale musi być ciężko, jak dzieciaczek płaczę i nie chcę iść:/ Oby szybko się odnalazły tam.

Ja też od dziś żelazo łykam bo coraz gorsza morfologia mi wychodziła, mam nadzieję, że też mi podskoczy trochę. Ciekawe czy też będę reagować bólem brzucha tak jak wy, bo nigdy nie musiałam brać.
Od rana leżę w łózku, dziś pierwszy dzien leżenia, ale cóż, wszystko dla małego, oby jeszcze posiedział w tym brzuchu. Lekarz powiedział, że najważniejsze jeszcze te 2 tyg., a potem już będzie spokojnie. Więc teraz czekam 2 tyg. do wizyty.

reklama
Do góry