No własnie ja w piatek jak bylam w odwiedzinach w pracy to powiedzialam o tym szefom i zdziwienie bylo ze tego nie zrobili gdyz myslaly ze zgłosili, ale powiedzialy ze to uzupelnią i wysla do zus. Tylko tak jak pisalam mam nadzieje ze to nie bedzie mialo teraz wplywu na opoznianie wyplat zasilku chorobowego.
reklama
Cheetah rozumiem Cie doskonale ja bym nie poszla nie ruszam sie z domu od wczoraj boje sie omdlen a w Wawie naprawde nie do wytrzymania, dramat tesknie za deszczowa jesienią. Nawet odwolalam wizyte u diabetologa wczoraj i pojde dopiero we czwartek wole nie ryzykowa.
finkemma
Fanka BB :)
A tu deszcze od rana i juz upalow podobno nie bedzie. Malo tego w piatek 16 st zapowiadaja. Wczoraj bylo 40 a dzis 18 skacze ta temeratura.
M
mama290
Gość
U mnie dziś słonecznie ale ostatnie dni sam deszcz szkoda wysłałbym wam w paczce trochę tej brzydkiej pogody
hej. u nas też słońce świeci jak szalone. aż nie idzie wytrzymać. teraz się cieszę że rodzę w listopadzie. będzie chłodniej. dziś pogoda typowa na plażę a mój Jasiu ma zapalenie gardła. masakra jednym słowem. ja dziś też nie najlepiej się czuję.
reklama
Z chęcia przyjme deszczową paczkę :-) az marzy mi sie spacer w drobnym deszczu najlepiej na łące lub w pieknym zielonym lesie.....ehhhh a tu te betonowe domy...Norwegia by mi odpowiadala klimatem te fiordy wodospadziki...mgły tajemnicze...rozmarzylam sie