reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No własnie ja w piatek jak bylam w odwiedzinach w pracy to powiedzialam o tym szefom i zdziwienie bylo ze tego nie zrobili gdyz myslaly ze zgłosili, ale powiedzialy ze to uzupelnią i wysla do zus. Tylko tak jak pisalam mam nadzieje ze to nie bedzie mialo teraz wplywu na opoznianie wyplat zasilku chorobowego.

reklama
Ale po kawie mnie dzidzia kopie ewidentnie kawa na Bąbla dziala zawsze tak mam...wiec za duzo staram sie nie pic kawy zeby Bąbel nie zwariowal.

Cheetah rozumiem Cie doskonale ja bym nie poszla nie ruszam sie z domu od wczoraj boje sie omdlen a w Wawie naprawde nie do wytrzymania, dramat tesknie za deszczowa jesienią. Nawet odwolalam wizyte u diabetologa wczoraj i pojde dopiero we czwartek wole nie ryzykowa.

Cheetah no ja też idę.. Rano pojechałam po małe zakupy i dość miałam myślę jak tu jechać... A trochę mam... Chyba wezmę spryskiwacz i będę się psikala hehe

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Chyba pojde, wezme wode ze soba tylko.
Oglądam Male Piękności w TV, jakie te dziewczynki słodkie, jak laleczki, chłopaka tak nie ubierzesz i nie ucieszesz :)

hej. u nas też słońce świeci jak szalone. aż nie idzie wytrzymać. teraz się cieszę że rodzę w listopadzie. będzie chłodniej. dziś pogoda typowa na plażę a mój Jasiu ma zapalenie gardła. masakra jednym słowem. ja dziś też nie najlepiej się czuję.

reklama
Z chęcia przyjme deszczową paczkę :-) az marzy mi sie spacer w drobnym deszczu najlepiej na łące lub w pieknym zielonym lesie.....ehhhh a tu te betonowe domy...Norwegia by mi odpowiadala klimatem te fiordy wodospadziki...mgły tajemnicze...rozmarzylam sie

Do góry