kasz
Listopadowa mama :)
Mama32 ja na zwolnieniu od poczatku z tym ze mi placi pracodawca a zus chyba dla firmy zwraca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja powiedziałam córce, że przyjdę po spaniu czyli o 14 i teraz żałuje. Mogłam jej powiedzieć, że przyjdę po obiedzie, a nie tak od razu do końca ją zostawiać.
Teraz muszę zrobić tak jak powiedziałam, mam nadzieje, że wszyscy inni rodzice nie poodbierają dzieci wcześniej.
Claudia boisz się chorowania? Moja w żłobku praktycznie nie chorowała i wierze, że teraz też nie będzie, ale jednak mam pewne obawy, że świeży przedszkolak przynoszący z przedszkola wszelkie dziadostwa i noworodek w domu to będzie ciężkie połączenie.
Angoba a ja wlasniedlatego teraz poslalam mlodego do przedszkola bo ma 2 miesiace na chorowanienw razie W zdazy sie przyzwyczaic i nie bedzie to dla niego ze pojawil sie dzidzius to on do przedzzkola tylko najpierw dla niego przedszkole stanie sie czyms normalnym a dopiero pozniej pojawi sie Zuzia.
Ja dalej czekam na 12:30 cos ki sie zdaje ze on sie dobrze bawi a ja przezywam