reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mama to podziwiam siostrę mój M był zdecydowany być przy mnie ale głupek naoglądał się filmików i powiedział owszem będę w szpitalu ale nie chce na to patrzeć no i po temacie:) u mnie dziś ma być upał już w sumie czuje to ciepło które jest na polu ale dzisiaj jeszcze dzień leżakowania:)

reklama
ja tez dzisiaj leżakuję
przynajmniej tak jest plan

może uda mi się policzyć ruchy?
wczoraj robiłam dwa podejścia i oba skończyły się drzemką

Mama tak coś wcześnie wstałam :) ogólnie dopadla mnie jakaś energia ciągle bym coś robiła i nie czuje zmęczenia. Ciekawe do. Kiedy tak będzie he

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Juz było o tym na wątku gdzieś wczesniej:)
Przepływy w serduszku to na usg w 12 tyg się spr a między pepowina a lozyskiem zazwyczaj na usg 3 trymestru chyba że są wskazania to są. Robione wcześniej. Jak są słabe przepływy to dziecko słabo przybiera na wadze i często ciążę wtedy rozwiązuje się wcześniej.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Kasia moj siedział przy mnie i mnie głaskał po głowie mowię do niego masz szczęście ze mnie tu uziemili zabieraj ta rękę bo ci ja odgryzę :) widoki średnie ale my przyzwyczajeni moj tez pracował w szpitalu rożnych rzeczy sie naoglądał wiec zaprawiony w boju zreszta już kiedyś pisałam jak to wszyscy na niego czekali i jyz myślałam ze sie gdzieś zagubił z wrażenia :) teraz chce żeby moja siostra była ze mną tez przy znieczuleniu ale nie wiem czy ona to przeżyje jak zobaczy cały sprzęt :)

Ja nie licze ale jest dzien ze jakos tak mnie na oko sie rusza o sprawdzam kej puls tak 3 razy na dobe nasze dzieciacxzki tez moga miec bardziej leniwe dni

Moj maz ma byc przy cc, chce byc a ja nie wyobrazam sobie by mialo go nie byc. Tutaj nie moze byc podczas podawania znieczulenia ale dlaczego?? A wlasnie to boli? Siostra mi mowila ze boli podawanie znieczulenia w kregoslup. Mialam cc ale mi podali podczaz skurczu wiec bol byl ale nie czulam wbicia igly itd tylko te okropne skurcze. Moj termometr pokazuje 40 st czyli dzis mamy upal ale w domu w miare 24 st

Finke nie wiem jak bedzie tym razem ale mi kluli 2 razy i bol jak przy zwyklym zastrzyku a poza tym jestes tak przejeta ze za chwile wyciagna twoje dziecko ze jakos wszystko przestaje miec znaczenie bedzie dobrze nie boj sie.

Ostatnia prosta dziewczyny

reklama
Finkemma ja pamiętam że jak mieli mi podawać znieczulenie to jakaś miła pielęgniarka powiedziała żebym się do niej przytuliła ale podejrzewam że zrobiła to tylko dlatego że ja byłam strasznie wystraszona nie miałam zielonego pojęcia jak wygląda cc...

Do góry