reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Finkemma jak ja mialam znieczulenie w kregoslup to bylo to zwykle uczucie ukucia igla i tyle. .. ewel piszesz ze przeplywy sprawdza sie na usg 3 symestru tu w uk sprawdzali przeplywy na polowkowym i tyle :-(

reklama
Przeczytala sobie pierwsze strony naszych listopadowek i pozniej srodek i jak nasze rozmowy weewoluowaly :-) teraz glownie porod na tapecie :-) jeszcze chwilka i zacznie sie rozpakowywac :-)

Jak juz wyzdrowieje zrobie paelle wielka porcje z krewetkami i zjem :-)

Ostatnia edycja:
Czas leci strasznie szybko. Wtedy odliczalysmy dni do waznych badan teraz do porodu... :) a ja dzis jestem bez zycia całkiem. Niby nic mi nie jest a prawie caly dzień przekimalam. Jest mega goraco znow... wczoraj mialam aktywny dzien od rana bo i te targi pozniej urodziny kolegi i powrot ok 23. I dzis odsypiam jakbym kaca miala :/ teraz walcze ze soba zeby znów nie usnac bo w nocy nie bede mogla spac :/. Co do cc to w wawie raczej tez jest ciezko z obecnością męża. Dr z jednego szpitala na szkole rodzenua mowila ze jest to operacja jak i wyrostek i mąż czeka poza. Dyskutowalam z nia ze szpitale zaczynaja pozwalac. To ona mowi ze jesli tak jest to robią to tylko dla pieniedzy bo na pewno traktuja jako dodatkowa usluge. Ona jest całkiem przeciwna bo zapachy widoki to nic przyjemnego a oni nie chca mieć na glowie mdlejącego faceta. Nie wiem jak się do tego odniesc bo chciałabym żeby mnie trzymal za reke i patrzyl na mnie a nie na odbicie w lampie. Ale na sile nie bede sie domagać

My nic nie placimy. A maz nic nie bedzie widzial bo jest ta zaslonka :) zrobilm dzis dosc drogi zakup kupilam pozadna suszarke do ubran :D nigdy nie mialam ale z opini wiem ze warto :) juz sie nie moge doczekac :D koniec z suszeniem ubran w salonie :D

Powiem wam tak ze to jest tak stresujace wydazenie ze to naprawde chyba lepiej jak go tam nie ma bo gdyby dzialo sie cos nie tak to jeden tata wyjdzie dobrowolnie a inny zacznie panikowac i roznie by sie to moglo skonczyc. To powazna operacja bardziej rozlegla nawet niz wyrostek wiec lepiej zeby na sali byly tylko upowaznione znajace sie na tym osoby

Widzialam u kolezanki.świetna sprawa.pokazała mi ze mię trzeba po niej prasowac prócz koszul ivspodni na kant.byłam w szoku.U mnie się nie zmieści a buuu ; (

Ja właśnie susze ciuchy suszarkę mam i dla mnie świetna sprawa co do obecności przy cc czy przy porodach wspomaganych kleszcze np jeszcze sie nie spotkałam żeby osobie towarzyszącej odbiło ze tak powiem i tak siedzą w takim miejscu Ze nie przeszkadzają a jak fikna to są szybko usuwani z sali hehehehehe ale to jest tak jak ze zwykłym porodem jak facet ma jakiś cień watpliwości a są tacy ze nie chcą i kobiety tez czasem mówią ze poród to babska sprawa ale z drugiej strony był przy robieniu niech teraz popatrzy jak to jest rodzic dla mnie to pewna ulga psychiczna ze mam kogoś najbliższego przy sobie

reklama
Spoko koniec ciazy a ja znalazlam przychodnie gdzie w srody badania labo robia za pol ceny :-) no nic lepiej teraz niz wcale bo od tej srody robie znowu te wszystkie drogie plus tsh ft4i4 wiec przynajmniej nie 200 a 100 :-)

Mam pytanie czy kazdy bepanten jest ten bez zmywania przed karmieniem czy nie bo slyszalam dwie opinie a na ulotkach nie pisze wiecie cos o tym

Do góry