reklama
reni84
Fanka BB :)
Ogolne czy ja wiem dochodzi sie chyba tak samo ale lekarze nie lubia go robic bo ma duzo wiekszy wplyw na dziecko i dzieci podobnonrodza sie czesto wiotkie. Ja pytalam o to lekarza bo ja nie chcialabym slyszec odglosow operacjo ale powiedzial ze zdrowiej dla dzidcka jak bedzie w kregoslup wiec tak zostanie
Claudia szwagierka mi mówiła, że ona też nie chciała nic słyszeć, powiedziała o tym lekarzowi i podali jej jakiś lek dodatkowo. Była świadoma ale nie słyszała tego co się na sali dzieje. Może zapytaj o to swojego lekarza.
Dziewczyny a ja mam dzisiaj jakiś przypływ energii. Dostałam od znajomych worek ogórków i postanowiłam zrobić przetwory. A że kiszone już zrobiła mi mama to znalazłam na necie przepis na ogórki w słodkiej zalewie z chili, ciekawa jestem co z tego wyjdzie :-)
Mam jeszcze ochotę na sałatkę gyros i chyba też dziś ją zrobię.
Najgorsze jest to, że wiem że powinnam leżeć ale jakoś dzisiaj mnie nosi
madzius5
Dziewczyny ja tez mam takie bole okropne jak leze na plecach - wlasciwie to boli tak bardzo ze mam problem ze wstaniem. Tyle ze ja ten bol znam - to jest ucisk na nerw kulszowy - w poprzedniej ciazy od 4-5 miesiaca sie z tym zmagalam az do ostatniego dnia cazy. Teraz jest duzo lepiej, ucisk jest mniejszy i boli tylko jak sie poloze na plecach....no ale ilez mozna na bokach polegiwac?! Czasem mam taka potrzebe polozenia sie na plecach choc na chwile.
Ja do pracy tez chodze i tez jakos do poczatku listopada - tzn na 2 tygodnie przed porodem - jak mi sie uda,chociaz jak juz bedzie mi ciezko to pojde na zwolnienie chociaz tydzien przed tymi dwoma tygodniami
Ja do pracy tez chodze i tez jakos do poczatku listopada - tzn na 2 tygodnie przed porodem - jak mi sie uda,chociaz jak juz bedzie mi ciezko to pojde na zwolnienie chociaz tydzien przed tymi dwoma tygodniami
finkemma
Nie twardnieje mi brzuch wiec to nie skurcze ale nadal mnie boli nie jest to ostry bol raczej cmi co 2-3 minuty. Gdy chodzilam po domu nie bolalo tylko gdy leze lub siedze. No nic wzielam ten magnez za rada i czekam az przejdzie.
Ja tez sie ciesze teraz, ze jestem na zwolnieniu, strrasznie ciezko mi siedziec, nawet jak jade pociagiem 20 minut na siedzaco, to juz bola plecy. W domu na miekiej sofie jakos da sie wytrzymac. W biurze na krzesle raczej bylo by ciezko.
Witam wszystkie Panie
Ponawiam moją prośbę dotyczącą udzielenia Waszej pomocy. Jestem studentką Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach na Wydziale Zdrowia Publicznego - kierunek dietetyka. Piszę pracę licencjacką na temat odżywiania kobiet w ciąży i do tego potrzebuje właśnie Waszej pomocy by móc ją ukończyć
Pomoc nie będzie wielka z waszej strony, ale dla mnie jakże potrzebna. Naprawdę czekam na dobre dusze, które zgodzą się pomóc. Proszę by zgłosiły się do mnie wiadomością na adres e-mail: aska9326@wp.pl
Mam nadzieję, że moja prośba nie pozostanie bez reakcji z Waszej strony
Ponawiam moją prośbę dotyczącą udzielenia Waszej pomocy. Jestem studentką Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach na Wydziale Zdrowia Publicznego - kierunek dietetyka. Piszę pracę licencjacką na temat odżywiania kobiet w ciąży i do tego potrzebuje właśnie Waszej pomocy by móc ją ukończyć
Pomoc nie będzie wielka z waszej strony, ale dla mnie jakże potrzebna. Naprawdę czekam na dobre dusze, które zgodzą się pomóc. Proszę by zgłosiły się do mnie wiadomością na adres e-mail: aska9326@wp.pl
Mam nadzieję, że moja prośba nie pozostanie bez reakcji z Waszej strony
Ja bylam dzis w pracy ale zaniesc zwolnienie.
Bylo milo 3 h posiedzialam pogadalam z kazdym.
Biora pod uwage ze spocilam sie jak szczur bo dzis okropnie duszno oraz to ile pracy tam jest to jestem przekonana ze dobrze ze juz nie pracuje, zreszta ledwo tam dotarlam po drodze dwa male omdlenia.
Ktos juz na zastepstwo przyjdzie za mnie od wrzesnia takze luz.
Musze miec ten czas dla siebie, co innego gdyby to byl moj biznes a tak to nie ma co zrowia marnowac swojego i Bąbla.
Ale plus taki ze kolezanka z pracy pozyczy mi glukometr na 3 miesiace takze fajnie bede kontrolowac cukier :-) i kasy nie musze na to wydawac.
Bylo milo 3 h posiedzialam pogadalam z kazdym.
Biora pod uwage ze spocilam sie jak szczur bo dzis okropnie duszno oraz to ile pracy tam jest to jestem przekonana ze dobrze ze juz nie pracuje, zreszta ledwo tam dotarlam po drodze dwa male omdlenia.
Ktos juz na zastepstwo przyjdzie za mnie od wrzesnia takze luz.
Musze miec ten czas dla siebie, co innego gdyby to byl moj biznes a tak to nie ma co zrowia marnowac swojego i Bąbla.
Ale plus taki ze kolezanka z pracy pozyczy mi glukometr na 3 miesiace takze fajnie bede kontrolowac cukier :-) i kasy nie musze na to wydawac.
reklama