reklama
Też uważam, że jak kogoś ma uspokoić usg to niech idzie. Ja bym poszła calinecznaa dla świętego spokoju ja obiawów szczególnych nie mam. Czasem mnie mdli ale mało kiedy. Pobolewa brzuch i piersi i mam jednego sutka większego i ciemniejszego (nie wiem czy to normalne).
A ja mam takie pytanie do Was - śpicie na brzuchu?
A ja mam takie pytanie do Was - śpicie na brzuchu?
calineczkaa
Fanka BB :)
Gusia, ja śpię, nie ma żadnych przeciwskazań, usłyszałam to od lekarza.
Ewel na 15.45;-)Idę w ukryciu przed mężem, bo się zezłości, że poszłam
Wczoraj dałam swoje badanka lekarzowi prowadzącemu do założenia karty ciąży, będę rodziła w Bródnowskim, dał mi skierowanie na posiew moczu, bo mam jakieś zakażenie i przepisał kropelki witaminy D3. I muszę jeszcze glukozę zbadać.
Ewel na 15.45;-)Idę w ukryciu przed mężem, bo się zezłości, że poszłam
Wczoraj dałam swoje badanka lekarzowi prowadzącemu do założenia karty ciąży, będę rodziła w Bródnowskim, dał mi skierowanie na posiew moczu, bo mam jakieś zakażenie i przepisał kropelki witaminy D3. I muszę jeszcze glukozę zbadać.
calineczkaa
Ewel, tak z Wawy;-)
Chodzę do dr. Seweryna Trojanowskiego, pracuje w Bródnowskim już wiele lat, można powiedzieć, dobry znajomy:-)
Dużo mi pomaga, zawsze jest na telefon, załatwiał mi wcześniejsze terminy zabiegów-histeroskopii, tak więc wybór był łatwy
Chodzę do dr. Seweryna Trojanowskiego, pracuje w Bródnowskim już wiele lat, można powiedzieć, dobry znajomy:-)
Dużo mi pomaga, zawsze jest na telefon, załatwiał mi wcześniejsze terminy zabiegów-histeroskopii, tak więc wybór był łatwy
reklama
calineczkaa
Przyjmuje w Centrum Medycznym Bemowo na ul. Wrocławskiej.
Ewel, musi nosić z sobą torebeczki:-)
Ewel, musi nosić z sobą torebeczki:-)