reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Calineczka jaką decyzja? Na którą idziesz? A ja biedna nawet pęcherzyka nie widziałam .... Nie no robię betę dziś to mnie uspokoi pewnie na weekend

Też uważam, że jak kogoś ma uspokoić usg to niech idzie. Ja bym poszła calinecznaa dla świętego spokoju ;) ja obiawów szczególnych nie mam. Czasem mnie mdli ale mało kiedy. Pobolewa brzuch i piersi i mam jednego sutka większego i ciemniejszego (nie wiem czy to normalne).

A ja mam takie pytanie do Was - śpicie na brzuchu?

Gusia ja śpię ale nie zawsze się udaje bo jak mam parcie na pęcherz a mi się nie chce wstać do wc to nie daje rady na nim spać:-) podobno można dopóki nie czuje się dyskomfortu

Gusia, ja śpię, nie ma żadnych przeciwskazań, usłyszałam to od lekarza.
Ewel na 15.45;-)Idę w ukryciu przed mężem, bo się zezłości, że poszłam:rofl2:
Wczoraj dałam swoje badanka lekarzowi prowadzącemu do założenia karty ciąży, będę rodziła w Bródnowskim, dał mi skierowanie na posiew moczu, bo mam jakieś zakażenie i przepisał kropelki witaminy D3. I muszę jeszcze glukozę zbadać.

Calineczka Ty też z Warszawy:)? Ja też myślałam o bródnowskim:) bo mam blisko. Gdize chodzis do lekarza? Ja w ukryciu idę dziś na betę bo mi nie pozwolił jest zły he:-)
Gusia u mnie dziś 5tydz i 1 dzień dopiero...:-)

Ewel, tak z Wawy;-)
Chodzę do dr. Seweryna Trojanowskiego, pracuje w Bródnowskim już wiele lat, można powiedzieć, dobry znajomy:-)
Dużo mi pomaga, zawsze jest na telefon, załatwiał mi wcześniejsze terminy zabiegów-histeroskopii, tak więc wybór był łatwy:happy:

reklama
Do góry