reklama
finkemma
Fanka BB :)
Swedzenie stop i dloni to powarzna sprawa! Musisz koniecznie jechac do szpitala .
finkemma
Moj mam przy corce nie gadal nie glaskal totalna wyginka. Teraz wita sie z synkiem i mowi do niego caluje tez brzuch. Ale nie o to chodzi ze syna faworyzuje bo to syn. Wolal bym nosila w sobie dziewczynke troche mu zajelo pogodzenie sie z tym ze to chlopak. Ogolnie teraz jest kochany dla mnie troszczy sie jest wyrozumialy. Wrecz mnie wczoraj pokrzyczal ze sprzatalam w domu ze mam lezec i koniec On wszystko zrobi. 10 lat malzenstwa i dobre 9 docierania.
Katarzyna92
Agami to samo pytanie zadałam mojej ciotce kiedy w marcu urodziła 3 dziecko ale sama powiedziała że to wpadka była nigdy nie planowali mieć więcej dzieci niż dwoje... A w szczególności że u nich jest teraz 7 lat różnicy między średniakiem a najmłodszą
ona_13
Moja mama np zawsze chciała mieć trójkę. A miała tylko mnie i siostrę aż do Czasu teraz mam 7 letnia siostrę. Ale take dziecko z tak dużym odstępem Czasu to już jak jedynak. Ale mama nie żałuję, myśmy się wyprowadziły mamy swoje rodziny a rodzice przynajmniej sami w pl nie zostali mają kim się zajmować
gosikkk
mam 2 synków a teraz będzie córeczka, oczywiście, że nie planowana, kto w dzisiejszych czasach planuje 3? ;-) między starszym a średnim jest 7 lat różnicy, bo zawsze było "coś" - a to studia a to praca itp. Teraz między średniakiem a małą będą 3 lata różnicy więc super, będą razem się bawić mam nadzieję ;-) Oczywiście 3 dziecko nie planowane, więc wszystkiego się pozbyłam, oddałam, sprzedałam i zaczynam od zera ....
M
mama290
Gość
Agami ja po każdym dziecku pozbywam sie rzeczy nie mam gdzie trzymać trzecie planowałam i wyszła dwójka teraz tez zaplanowane ja chyba mam zapalenie nadgarstków bo bardziej mnie piecze niż swędzi dziwne to trochę i mam jakaś dziwna wysypkę na dłoniach oczywiście puls wysoki cosnienue niskie moj zostaje ze Mna 2 tyg po ale już nasz kolega sie śmiał ze ja to po trzech dniach będę pewnie śmigać jak nowa wczoraj mnie olśniło ze dostałam od położnej papiery ze szpitala i oczywiście je wywaliłam poszukałem w necie muszę jezzcE dopakowac waciki to mycia mej dupki i zadzwonić i śmieci jedynkę mam nadzieje ze mi sie uda ja zdobyć zabawny tez był opis czasu zostania po porodzie po dwóch godzinach już można iść do domu po SN hehrhehe
Mama290 a moze jakies uczulenie, moze jakis detergent cos myłas, prałas itp?
A ja wlasnie odebralam od kuriera polary Mąż sobie zamówił i dla mnie też, tylko ze dla mnie wzial standardowo rozmiar S :-). Jakims sposobem sie zapielam ale brzuch od dołu od staje na maksa goluski, takze polar bedzie na po porodzie :-)
Fajnie ja zawsze chcialam miec 3 dzieci, ale to planowalam jeszcze jak mialam 20 kilka lat a ze sie ociagałam to teraz chyba juz za pozno na 3jke. Fajnie by bylo chociaz 2jke miec. Zobaczymy jak sie ułoży co życie pokaze.
A ja wlasnie odebralam od kuriera polary Mąż sobie zamówił i dla mnie też, tylko ze dla mnie wzial standardowo rozmiar S :-). Jakims sposobem sie zapielam ale brzuch od dołu od staje na maksa goluski, takze polar bedzie na po porodzie :-)
Fajnie ja zawsze chcialam miec 3 dzieci, ale to planowalam jeszcze jak mialam 20 kilka lat a ze sie ociagałam to teraz chyba juz za pozno na 3jke. Fajnie by bylo chociaz 2jke miec. Zobaczymy jak sie ułoży co życie pokaze.
reklama
finkemma
Moj maz chce duza rodzine a ja bym przystopowala na dwojce. A On ciagle gada ze maly podrosnie i 3 robimy .