reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Jejku dziewczyny - to jak podajecie ile dni zostało do porodu rzeczywiście działa na wyobraźnię ! :) To już naprawdę ostatnia prosta i będziemy miały nasze szkraby przy sobie. Fajnie. Nie mogę się doczekać.

reklama
Mama mi jak puchna rece to tez swedza ale to nie od tego ze wode zbieram tylko od gorąca.gosikk a trzecie dziecko to jakiej płci?czy 3 dziecko się planuje?Bo nie wiem czy po drugim nie pozbywać się rzeczy :)

Moj mam przy corce nie gadal nie glaskal totalna wyginka. Teraz wita sie z synkiem i mowi do niego caluje tez brzuch. Ale nie o to chodzi ze syna faworyzuje bo to syn. Wolal bym nosila w sobie dziewczynke troche mu zajelo pogodzenie sie z tym ze to chlopak. Ogolnie teraz jest kochany dla mnie troszczy sie jest wyrozumialy. Wrecz mnie wczoraj pokrzyczal ze sprzatalam w domu ze mam lezec i koniec On wszystko zrobi. 10 lat malzenstwa i dobre 9 docierania.

Agami to samo pytanie zadałam mojej ciotce kiedy w marcu urodziła 3 dziecko ale sama powiedziała że to wpadka była nigdy nie planowali mieć więcej dzieci niż dwoje... A w szczególności że u nich jest teraz 7 lat różnicy między średniakiem a najmłodszą

Moja mama np zawsze chciała mieć trójkę. A miała tylko mnie i siostrę aż do Czasu :) teraz mam 7 letnia siostrę. Ale take dziecko z tak dużym odstępem Czasu to już jak jedynak. Ale mama nie żałuję, myśmy się wyprowadziły mamy swoje rodziny a rodzice przynajmniej sami w pl nie zostali mają kim się zajmować :)

mam 2 synków a teraz będzie córeczka, oczywiście, że nie planowana, kto w dzisiejszych czasach planuje 3? ;-) między starszym a średnim jest 7 lat różnicy, bo zawsze było "coś" - a to studia a to praca itp. Teraz między średniakiem a małą będą 3 lata różnicy więc super, będą razem się bawić mam nadzieję ;-) Oczywiście 3 dziecko nie planowane, więc wszystkiego się pozbyłam, oddałam, sprzedałam i zaczynam od zera ....

Agami ja po każdym dziecku pozbywam sie rzeczy nie mam gdzie trzymać trzecie planowałam i wyszła dwójka teraz tez zaplanowane ja chyba mam zapalenie nadgarstków bo bardziej mnie piecze niż swędzi dziwne to trochę i mam jakaś dziwna wysypkę na dłoniach oczywiście puls wysoki cosnienue niskie moj zostaje ze Mna 2 tyg po ale już nasz kolega sie śmiał ze ja to po trzech dniach będę pewnie śmigać jak nowa wczoraj mnie olśniło ze dostałam od położnej papiery ze szpitala i oczywiście je wywaliłam poszukałem w necie muszę jezzcE dopakowac waciki to mycia mej dupki i zadzwonić i śmieci jedynkę mam nadzieje ze mi sie uda ja zdobyć zabawny tez był opis czasu zostania po porodzie po dwóch godzinach już można iść do domu po SN hehrhehe

Mama290 a moze jakies uczulenie, moze jakis detergent cos myłas, prałas itp?

A ja wlasnie odebralam od kuriera polary Mąż sobie zamówił i dla mnie też, tylko ze dla mnie wzial standardowo rozmiar S :-). Jakims sposobem sie zapielam ale brzuch od dołu od staje na maksa goluski, takze polar bedzie na po porodzie :-)

Fajnie ja zawsze chcialam miec 3 dzieci, ale to planowalam jeszcze jak mialam 20 kilka lat a ze sie ociagałam to teraz chyba juz za pozno na 3jke. Fajnie by bylo chociaz 2jke miec. Zobaczymy jak sie ułoży co życie pokaze.

reklama
Do góry