reklama
Fusun
Fanka BB :)
Fusun gratulacje. Ile waży Twoja córeczka ?
Dziękuję☺ A córeczka waży 1426 g.
Dziś 29t2d
Chyba mój post się skasował, piszę więc na nowo,ja też jestem ciekawa ile córcia waży ale na NFZ usg będę mieć raczej za 3 tyg dopiero, z PZU próbuję się umówić od dwóch tyg i ciągle problem, mam nadzieję że na środę mnie umówić, a ja się przeziębilam gardło boli katar, jeszcze jak poszłam do.apteki i wracając wstąpiła na plac zabaw to mi się słabo zrobiło dreszcze poty myślałam że zemdleje, teraz leżę ale głową mnie boli spać nie :-( mogę
Sylka87
Dddmala wygrzej sie i naszprycuj domowymi specyfikami i kontroluj temp. No i może wez paracetamol. A jak nie pomoze to do lekarza. Dziewczyny to juz jest chyba czas ze nie ma co wagi porownywac bo bedzie mega różna. I nie ma co sie stresowac na tym etapie dzieciaki juz przybieraja jak chcą. Fusun gratule wizyty super ja mam teraz w 30tc czyli 16 września dopiero. .. tyle czasu jeszcze
Sylka masz rację, choć ja porównuję, ale moje dzieci ze sobą, wiem, że ta córeńka jest najdrobniejsza, ale przybiera równomiernie i to jest dla mnie istotne
Wiecie co ja chyba w życiu nic nie wygrałam, a dziś dostałam e-mail z chicco, wygrałam wyprawkę chicco, kilka drobiazgów a jednak cieszy
Wiecie co ja chyba w życiu nic nie wygrałam, a dziś dostałam e-mail z chicco, wygrałam wyprawkę chicco, kilka drobiazgów a jednak cieszy
Aleali moj w 28 tyg miał 860g.dlatego jadę na płatne prenatalne w 30 tyg.Z pomiaru wynika mała główka i brzuch a dluga kosc udowa.To one wyznaczają szacunkowa wagę.syn też miał małą główkę i jest wysoki a szczupły.Ja mialam 2900 Maz długi a chudy.To tylko szacunek także liczę ze wszystko będzie dobrze.mój brzuch też nie jest jakiś duży.Z synem byłam większa ale też dużo jadłam i sporo utyłam.
Wiesz Agami mnie szczególnie w I ciąży straszono, że córcia ma za mały brzuszek, urodziła się 12 dni po terminie z wagą 3200 i do dziś jest okazem zdrowia, teraz moja gin mówi, że córcia jest mała i drobna, ale po I to dziewczynka, po II ja jestem szczuplutka a wysoka, mam się nie martwić, bo podobno wszystko jest ok. Mam nadzieję, że Twój synuś tak jak brat jest szczuplutki i będzie wysoki, trzymam kciuki za usg i dobre wieści
reni84
Aleali gratuluję wygranej :-) zawsze to miło się na duszy zrobi.
Ja jutro idę podglądać moją córeczkę, będziemy się mierzyć więc po dam znać jaka jest orientacyjna waga.
Dziewczyny a kiedy macie 3 prenatalne. Mnie umówili na 5 września, to już będzie początek 32tc i zastanawiam się czy to nie za późno.
Ja jutro idę podglądać moją córeczkę, będziemy się mierzyć więc po dam znać jaka jest orientacyjna waga.
Dziewczyny a kiedy macie 3 prenatalne. Mnie umówili na 5 września, to już będzie początek 32tc i zastanawiam się czy to nie za późno.
reklama