reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
I ja. Notatki, karteczki, listy z rzeczami do zrobienia/sprawami do zalatwienia - to lubie!!! A juz wykreslanie rzeczy zrobionych daje mi dzika satysfakcje :)
Milego dnia dziewczyny!

A mnie na śniadanie naszło na placki z jabłkami :D ledwo oczy otworzylam a juz smarzylam. A dzieci jakie szczesliwe po plackach tak mnie skopaly :D Dziewczyny ogarniac mnie zaczyna panika ze juz tylko wrzesien mi zostal a pozniej jak na bombie... a ja prawie nic nie mam i nawet nie wiem gdzie mieszkać będziemy. .. omg!

reklama
Kinia ja robię taka sałatkę do obiadu sam buraczek i zalewa z octu i cukru można je jeść na ciepło i zimno mam jeszcze trochę ogórków i tez zrobię. Sałatkę bo takie kuszone to już mi moj przywiózł gotowe włożone
Sylka ja już tez czuje oddech na plecach muszę zacząć prasować i układać mam nadzieje załatwić to w tym tyg bo moi wracają do szkoły 2 września a tobie już lekarz ustalił jakiś plan działania czy czekacie na rozwój sytuacji?

Do góry