reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

My zaczynamy w srode mega przemeblowanie calego domu jak M wstanie po nocce to bedziemy gonic z metrem haha ... ja puki ci mam troszke rzeczy nue duzo ale reszte kupie po tym jak poukladamy sobie wszystko. ..

reklama
Ja bym chętnie porobiła jakieś przetwory ale nie mam niestety "dojścia" do warzyw od rodziny ze wsi np - pozostaje mi tylko kupić na straganie a to nie zawsze cenowo wychodzi korzystnie.
Ale jak tylko pojawią się dynie to na pewno coś zrobię, bo dynie uwielbiam - np racuchy z dynii :) Mniam....

Gosik poszlam na latwizne przepisu nie ma co wklejac bo zrobiłam gęste ciasto nalesnikowe cynamon i jabka wkroilam i to tyle. Mama plan robimy we wrzesniu. Poki co mam się dobrze prowadzic. szyjka ponad 4cm wiec dr sie nie spieszy nawet jeszcze o pakowaniu nie wspomniala. Ale i tam musze to w koncu zrobic dla swojego spokoju.

Tez wczoraj mialam ochote na nalesniki, tyle ze poszlismy do kawiarni, takie pyszne jadłam z czekolada i bananem).
A ja nawet nie wiem jaka jest dlugosc szyjki, gin sprawdza i nic mi nie mowi, zakladam ze jest ok.

Oj podwyzszona. Ostatnio którejś tez wyszła ok 150... tylko nie pamiętam. Pamietam ze lekarz zalecil dietę póki co. Chetah na pewno jest ok. U mnie szyjka jest badana wyjatkowo szczegolowo ze wzgledu na dwójkę. Czasem jak lekarz nie widzi nic niepikojacego to bada tylko ręką wtedy nie masz okreslonych cm a po prostu info ze jest ok.

reklama
Moja szyjka przed powrotem do uk byla na 5 cm wiec wszystko ok tylko cholernie boli mnie to spojenie lonowe dzis ide do GP zobaczymy co mi na to powie ...

Do góry