reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja jak pierwszy raz wstałam to tylko miałam taki chlust pózniej już malutko
Malaja jak podpadniesz to jest wszystko zapisane w karcie praw pacjenta nie wiem czemu maja krzywo patrzeć na to ze łamią nasze podstawowe prawa

reklama
Tam gdzie ja chcę rodzić jest zakaz wprowadzania na oddział dzieci do 10 lat. Jak byłam obejrzeć porodówkę to przy okazji byłam świadkiem jak położna wydarła się na faceta, który przyprowadził dziecko. Możecie o mnie myśleć co chcecie ale ja uważam, że dobrze zrobiła. Szpital ma swój regulamin odwiedzin i uważam, że każdy powinien się do niego stosować. Jak nie pasuje to można wybrać inny szpital.

Natalkuś ja niestety muszę rodzić na Kopernika ale wiem jak leżałam ponad 2 lata temu to cała ginekologia była w remoncie i w sumie to tak upychali ludzi gdzie mogli a teraz po remoncie byłam tylko na patologi ale na oddział nie wchodziłam...

reklama
Do góry