reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Calineczka mnie też nie bolą:-) zdarza się raz na dzień Ale to bardziej Sutki wrażliwe u każdej z nas objawy są inne kochana jedne w 5 tyg już czują ból piersi inne w 10:-)

Ewel, tylko mnie bolały te piersi przy dotyku, a teraz nie bolą, a dziewczyny pisały, że jak np. mdłości im ustępowały to przestało bić serduszko w tym momencie. I dlatego się boję:-(

Mnie też przy dotyku tak to nie. Lepiej nie czytać tego bo każda ma inaczej ja już nie czytam bo szkoda nerwów co ma być to bedzie i tyle....trzeba pozytywnie się nastawić jak sie szuka dziury to zawsze się znajdzie. Mnie w poprzedniej ciąży objawy nie minęły miałam je cały czas mocniejsze 100 razy niż teraz a serduszko bić przestało. Doktorka pow że zanim orgaznim się zorientuje to czasami musi minąć trochę czasu....

Calineczka to nie tak mozesz miec pelne objawy i przyrastajaca bete a okaze sie ze jest ciaza bezzarodkowa a mozesz nie miec wcale zadnych objawow a ciaza sie super swietnie rozwija wiec nic tylko pozostaje nam czekac na kolejne usg bo nic nie zrobimy

Zapisałam sie dzisiaj na USG, ale byłam we wtorek na ostatnim, i od wczoraj jakoś nie czuję tych piersi.
Myślicie, że mogę dziś iść na to USG dla swojego spokoju?
Czy zaczekać do 02.04 bo wtedy mam USG w klinice, w ktorej przeprowadzałam in vitro?

Dla wlasnego spokoju mozwsz na usg chodzic i codziennie to nie szkodzi ale czy to'coas da procz szczuplejszego portwela jak ma przestac bic to przestanie i nic go nie ruszy. Jak ma cie to uspokoic to idz na to usg.

Niby takie częste chodzenie na USG jest podobno szkodliwe;-(
Chyba pójdę na chwilę, niech doktorek zerknie, czy bije serduszko, tylko tyle poproszę.
Za USG nic nie płacę, mam w pakiecie firmowym.

reklama
Do góry