reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Finke no pieknie.oby nic powaznego. Zamiast gipsu mozna poprosic o wersje lzejsza ale za doplata.przynajmniej nie obciazysz kregoslupa i drugiej nogi.mnie po takim upadku wsadzili w gips.nie bylo zlamania.
Patrzylam dzis na metki nowo zakupionych koszulek bialych meza w tchibo i mozna prac w 60 st.to mam pewnosc ze to bdb bawełna.

Albo parasol albo zacienione miejsce to spoko. My cały weekend na dzialce ale tam mnóstwo cienia i basen :) a nad wodą czy innym odkrytym terenie jest przyjemniej niz w murach. Byle nie na sloncu

Cholera finke dobrze ze na brzuchol nie polecialas dawaj zaraz znac co i jak ! Mam nadzieje ze to tylko stluczenie albo torebka byle bez przemieszczen tfu tfu....
Ja tez bym nie ryzykowala w taki zar nad wode umeczysz sie i tyle z tego bedzie pewnie,
Agami moj M koszulowy i na tych bawelnianych zazwyczaj ma 60st i przynajmniej mu nie zolkna i nie szarzeja ale jak juz jakas zwykla to i w 40st po kilku praniach do smieci :)

Finkemma mam nadzieje ze z dzidzia jest ok j ze to tylko zlamanie u mnid masakra ja umieram przez te upaly a jeszxze corka dostala goraczki nie wiem z czego wiec wrocilismy juz do domu oby wyzdrowiala przed wyjazdem do uk w nastepny piatek ...

Kinia moze nie będzie tak zle kazda z nas inaczej to znosi wez sobie pol cytryny moze pozwola jak u mnie a i mi pozwolili zwykla wode pic pozniej i to mnie ratowalo...

reklama
Do góry