reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kasieczna musisz sie zajeresttrowac w urzędzie pracy jako bezrobotny absolwent ale myśle ze ten zasiłek powinien ci sie należeć te 1000 zł
AleAli jak masz lek stwierdzony to możesz miec cc nie chcesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze dzwoniłam do sklepu nie maja adapterów na stanie. Dziewczyny wy podróżujecie zapiętę czy nie czy macie jakiś patent na zapięcie?

Sylka zapinam się ale pas układam pod brzuchem bardziej niebezpieczne jest nie zapięcie sie :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

ja pas pod brzuchem tez mam, ale na razie nie mam dużego brzuchu jeszcze.
Maz zaczyna urlop od poniedziałku, może wybierzemy się z rodzicami do Krakowa na 2 dni, a potem w przyszła niedziele nad morze, mam nadzieje ze wytrzymam podroż.
A w czwartek jestem zapisana na laseroterapie obwodu siatkówki i maja stwierdzić czy mogę rodzic naturalnie czy będzie cc koniecznie. dzis robimy z mama pierwsze pranie ciuszków, pomoże mi wyprasować bo ja nienawidzę ta robotę :)

tez uwazam ze brak pasa moze bardziej zaszkodzic niz jego zalożenie. Musze jakoś wykombinować pod brzuchem żeby było bezpiecznie. Nie chodzi o wielkość brzucha. I z jednym dzidziusiem też jest pewnie łatwiej znaleść miejsce na brzuchu gdzie go nie ma. Kinia dobrze że kupiłaś adapter jak się wybierasz w taką długą podróż. Kurde ja to nie lubie jeżdzić samochodem, autokarem itp w dalekie trasy boje się tych idiotów na drogach. Zdecydowanie wole samoloty :)

reklama
Do góry