reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Alee wam zazdroszczę tych usg cudownie! :) ja też po dentyście i padam na twarz. Niech tylko wrócę do domu to padne. Dzis często czulam ciagniecie w pachwinie i stukanie jajników ale nie było to bardzo bolesne wiec pewnie tak ma być i juz :)

reklama
Ale super tym mamusiom co widziały swoje fasolki :-) U mnie jeszcze tydzien. a dentyste mam w kwietniu :-( juz na sama myśl mnie telepie .

:)

Super, że wizyty udane. Cieszę się razem z Wami Kochane.

U mnie też mega senność, godzinka snu po południu obowiązkowa. Oczy same mi się zamykają.

Całe szczęście pod koniec lutego byłam ostatni raz u dentysty. Wszystko zrobione. Kontrola za pół roku. Mam nadzieje, że zęby mi się nie posypią tak jak w poprzedniej...

Kupiłam melisę a na opakowaniu, że nie zaleca się kobietom w ciąży. Ogłupieć można

Alee wam zazdroszczę tych usg cudownie! :) ja też po dentyście i padam na twarz. Niech tylko wrócę do domu to padne. Dzis często czulam ciagniecie w pachwinie i stukanie jajników ale nie było to bardzo bolesne wiec pewnie tak ma być i juz :)
Mamy takie same objawy he:)) mnie dziś w pachwinach ciągnie strasznie i jakaś zła jestem to wesoła jadłam śledzie a potem ciasto:)bleee

:)

Super, że wizyty udane. Cieszę się razem z Wami Kochane.

U mnie też mega senność, godzinka snu po południu obowiązkowa. Oczy same mi się zamykają.

Całe szczęście pod koniec lutego byłam ostatni raz u dentysty. Wszystko zrobione. Kontrola za pół roku. Mam nadzieje, że zęby mi się nie posypią tak jak w poprzedniej...

Kupiłam melisę a na opakowaniu, że nie zaleca się kobietom w ciąży. Ogłupieć można
Mi lekarz zalecal pic do Max 2 melis dziennie. ;-)

Ja tez pije melise jedna czasem dwie :-)najwazniesjze ze wizyty wam sie udaly I wszystko ok:-)
Ja tez sobie dzis siknelam a co :-)mialam ostatniego digitala pokazal mi 3+ czyli powyzej 5 tyg :-)
**** Kto sie chce dopisac do listy nick plus data porodu na priv*****

W takim razie będę sobie popijać bo zrobiłam się trochę nerwowa. Momentami nie radzę sobie z emocjami. Raz podnoszę głos, raz chce mi się ryczeć. Hormonalny rollercoaster hehe.

ja też jestem nerwowa ale o dziwo jest mi łatwiej zapanować nad tymi nerwami niż przed ciążą. spać mi się bardzo chce więc zaraz się kładę. ja rano trochę biegam do pracy bo 2 tygodnie bez auta jestem i też szybciej się męczę i raz za kiedy mam też szybsze tętno myślę że to normalne. jednak nasze organizmy pracują na 120 %

reklama
Hej,
Jest zarodek ma 8.3 mm i jest akcja serca, ale doktor nie dał go posłuchać, tylko pokazał przepływy
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Jestem wniebowzięta
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Do góry