reklama
gosikkk
Fanka BB :)
melduje po wizycie, córa zdrowa, waży 600 gr, ułożona głową w dól
i uwaga - ŁOŻYSKO SIĘ PRZESUNĘŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Oczywiście nadal mam się oszczędzać, ale jest dobrze!!!! nareszcie!!!!!!!!!!! kamień z serca, aż się poryczałam ......
za 3 tyg czeka mnie glukoza bleeeeee
i uwaga - ŁOŻYSKO SIĘ PRZESUNĘŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Oczywiście nadal mam się oszczędzać, ale jest dobrze!!!! nareszcie!!!!!!!!!!! kamień z serca, aż się poryczałam ......
za 3 tyg czeka mnie glukoza bleeeeee
M
mama290
Gość
Anusushka najważniejsze ze wszytsko w porzadeczku Gossik kawał dziecia a łożysko lubi sobie połazić czasem tzn podnieść sie zeby nie denerwować nas gratki za wizyty Kinia oj tam zleci ci pół dnia i juz będzie 14
M
mama290
Gość
Ogolnie przeplyw to flow w pepowinie in cord a w sercu to wiadomo heart a I zyla glowna vena cava czesciej uzywane okreslenie general veins ale jak powiesz ogolnie ze flow to beda wiedziec podswietli ci dziecko na czerwoo iebiesko I to wlasie beda przeplywy w calym ciele a serce obejzy tak ze nagra I bedzie odtwarzac czy wszytsko jest dobrze
Gosi no to super, zeszlo juz calkiem ? Nie masz juz przodujacego? Oszczwdzac sie bedziesz musiala tak czy siak bo to szkoda ryzykowac a zreszta moj lekarz nawet w tej ciazy powiedzial ze po doswiadczeniach z poprzedniej zebym na siebie uwazala a od 30 tyg duzo wiecej lezala bo z jakiegos powodu odklejenie lozyska lubi sie powtorzyc.
Na glukoze uwazaj bo widze u nas ciezko ja znosimy i ja i finke chyba zjechalysmy po wypiciu
Moja mala na 2 badaniach byla juz glowa do dolu a na tym na dole miala dupke juz jej sie odmienilo jak widac :-)
Na glukoze uwazaj bo widze u nas ciezko ja znosimy i ja i finke chyba zjechalysmy po wypiciu
Moja mala na 2 badaniach byla juz glowa do dolu a na tym na dole miala dupke juz jej sie odmienilo jak widac :-)
ewelisia85
Gosikkk super ze z łożyskiem lepiej i że z malutką też wszystko dobrze
Ja za dwa tygodnie mam zrobić glukozę i planuję zabrać ze sobą M w ramach asekuracji gdybym w razie coś się działo, a poza tym we dwoje to szybciej nam miną te dwie godziny czekania.
Ja za dwa tygodnie mam zrobić glukozę i planuję zabrać ze sobą M w ramach asekuracji gdybym w razie coś się działo, a poza tym we dwoje to szybciej nam miną te dwie godziny czekania.
Z ta glukoza to. Nie jest tak źle ja ją robiłam w 8 tyg juz gdy miałam okropne mdłości i byłam pewna że będę wymiototowala ale się myliłam całkiem łatwo poszło. Teraz na początku sierpnia znowu będzie robiła... No nic dam radę he jak każda z Nas)
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
reklama
gosikkk
cześć, jestem od 6 na nogach, kot mnie obudził :-( dzieciaki śpią ....
łożysko już nie zakrywa szyjki, lekarz mówił, że jakby ktoś wczoraj pierwszy raz mnie zbadał, to by nie powiedział, że było przodujące. Macica urosła i się przesunęło. Z tym oszczędzaniem robię co mogę, ale zapomniałam z wrażenia zapytać co z seksem??
Lekarz mówił, że mała miała niezły strat - toksoplazmoza plus przodujące. Że po ciężkim stracie wygląda a to, że będzie ok. Ale nie mówię tego głośno, bo przecież jeszcze dużo czasu do końca.
Glukozy się boję, bo ostatnio wymiotowałam, nie wiem czy to świństwo przełknę
łożysko już nie zakrywa szyjki, lekarz mówił, że jakby ktoś wczoraj pierwszy raz mnie zbadał, to by nie powiedział, że było przodujące. Macica urosła i się przesunęło. Z tym oszczędzaniem robię co mogę, ale zapomniałam z wrażenia zapytać co z seksem??
Lekarz mówił, że mała miała niezły strat - toksoplazmoza plus przodujące. Że po ciężkim stracie wygląda a to, że będzie ok. Ale nie mówię tego głośno, bo przecież jeszcze dużo czasu do końca.
Glukozy się boję, bo ostatnio wymiotowałam, nie wiem czy to świństwo przełknę