reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Moja mała w 19t juz była. Głowa w dół i teraz tez he widać im się tak. Podoba:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
melduje po wizycie, córa zdrowa, waży 600 gr, ułożona głową w dól
i uwaga - ŁOŻYSKO SIĘ PRZESUNĘŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Oczywiście nadal mam się oszczędzać, ale jest dobrze!!!! nareszcie!!!!!!!!!!! kamień z serca, aż się poryczałam ......
za 3 tyg czeka mnie glukoza bleeeeee

Anusushka najważniejsze ze wszytsko w porzadeczku Gossik kawał dziecia a łożysko lubi sobie połazić czasem tzn podnieść sie zeby nie denerwować nas :) gratki za wizyty Kinia oj tam zleci ci pół dnia i juz będzie 14

Mama prosze cie napisz mi jak sie mowi na te przeplywy bo skopiowalam ta wiadomosc of ciebie kiedys i nie moge jej znalesc

Ogolnie przeplyw to flow w pepowinie in cord a w sercu to wiadomo heart a I zyla glowna vena cava czesciej uzywane okreslenie general veins ale jak powiesz ogolnie ze flow to beda wiedziec podswietli ci dziecko na czerwoo iebiesko I to wlasie beda przeplywy w calym ciele a serce obejzy tak ze nagra I bedzie odtwarzac czy wszytsko jest dobrze

Gosi no to super, zeszlo juz calkiem ? Nie masz juz przodujacego? Oszczwdzac sie bedziesz musiala tak czy siak bo to szkoda ryzykowac a zreszta moj lekarz nawet w tej ciazy powiedzial ze po doswiadczeniach z poprzedniej zebym na siebie uwazala a od 30 tyg duzo wiecej lezala bo z jakiegos powodu odklejenie lozyska lubi sie powtorzyc.
Na glukoze uwazaj bo widze u nas ciezko ja znosimy i ja i finke chyba zjechalysmy po wypiciu

Moja mala na 2 badaniach byla juz glowa do dolu a na tym na dole miala dupke juz jej sie odmienilo jak widac :-)

Gosikkk super ze z łożyskiem lepiej i że z malutką też wszystko dobrze :)
Ja za dwa tygodnie mam zrobić glukozę i planuję zabrać ze sobą M w ramach asekuracji gdybym w razie coś się działo, a poza tym we dwoje to szybciej nam miną te dwie godziny czekania.

Z ta glukoza to. Nie jest tak źle ja ją robiłam w 8 tyg juz gdy miałam okropne mdłości i byłam pewna że będę wymiototowala ale się myliłam całkiem łatwo poszło. Teraz na początku sierpnia znowu będzie robiła... No nic dam radę he jak każda z Nas:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja juz nie moge spac denerwuje sie dzisiejszym scanem ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Mama dzieki za pomoc :-)

reklama
cześć, jestem od 6 na nogach, kot mnie obudził :-( dzieciaki śpią ....
łożysko już nie zakrywa szyjki, lekarz mówił, że jakby ktoś wczoraj pierwszy raz mnie zbadał, to by nie powiedział, że było przodujące. Macica urosła i się przesunęło. Z tym oszczędzaniem robię co mogę, ale zapomniałam z wrażenia zapytać co z seksem?? :zawstydzona/y:
Lekarz mówił, że mała miała niezły strat - toksoplazmoza plus przodujące. Że po ciężkim stracie wygląda a to, że będzie ok. Ale nie mówię tego głośno, bo przecież jeszcze dużo czasu do końca.
Glukozy się boję, bo ostatnio wymiotowałam, nie wiem czy to świństwo przełknę :wściekła/y:

Do góry