reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mama fakt ze sie ciagnie no i film lepszy moim zdaniem :) Moja mama tez kinga lubi heheh.:) z tymi dziecmi cos mi sie kojarzy ale nie pamietam dokladnie dzieci z kukurydzy to kojarze :)
Teraz zaczelam sparksa bezpieczna przystan jak skoncze to wezme sie za te ostre przedmioty :) kinga narazie odpuscilam tak samo jak wszelkie o tragediach malych dzieci bo za bardzo emocjonujace i dolujace...
Katarzyna 3mam kciuki za jutrzejsza wizyte odpoczywaj kochana :)
Ja zaraz po mlodego i po M to pewnie dopiero napisze wieczorkiem jak bede po wizycie :)

reklama
Anushka ja czytam teraz serię wojna dwu róż Philippy Gregory. Pierwszą z serii dziś skończyłam. Jak skończę całość to zacznę cykl tudorowski. Tak mnie jakoś naszło na średniowieczne intrygi w tej ciąży :-)

Ja puki co nie mam czasu na czytanie poniewaz nadal pracuje .... denerwuje sie jutrzejszym polowkowym juz sie nie moge doczekac

Ja też lubię czytać książki :) teraz właśnie zaczęłam Marcowe fiołki. Kwiaty na poddaszu czytałam całą serię i niezła jest ogólnie dość dramatyczna i sporo się w niej dzieje.

Ja juz po wizycie :) Wojtus ma sie dobrze wg usg wyszedl dzis rowno 22t0d wazy 480g :) Wszystkie przeplywy serducho i narzady sa wporzasiu nie ma sie do czego przyczepic podgladalismy go nawet w 4d i mam zdj jego buziaczka :)
Wogole to lezy juz glowka do dolu i nozki ma z 3 cm nad pepkiem strasznie sie zdziwilam ze tak szybko ale gin powiedzial ze najwidoczniej tak lubi :)

reklama
Do góry