reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

hej
jakoś spałam po tym hamburgerze, ale nigdy więcej :no:
dziś mam wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że Karolinka zdrowo rośnie i że łożysko się podniosło. Pomalowałam sobie paznokci u rąk i oczywiście zachciało mi się na kibelekkkkkk aaaaaaaaaaaa

reklama
Hej ja tez dzis polowkowe ale dopiero wieczorkiem juz obiados ugotowalam i chyba zwariuje bo mi sie nudzi :)
Moze znacie jakas dobra ksiazke do poczytania? Bo ja to maniaczka jestem normalnie :)
Kasiu na pewno wiazlada sprobuj na lewym boku polezec jak nie to nospe sobie lyknij :)
Ja wlasnie sie zastanawialam czy u mnie tez juz macica nie zaczela cwiczyc bo kilka razy juz brzuch mi sie stawial na kilka sekund i przestawalo i nic mnie nie bolalo no i jak mlody szaleje niekiedy za bardzo?
Wogole dzis zauwazylam linie negra jak to sie tam zwie :)
Oby byly dzis same pozytywne wiadomosci i mam nadzieje ze Wojtus tez prawidlowo sie rozwija :)

Cześć dziewczyny!

Powodzenia na badaniach.

Ja mam dziś taki problem, że mi strasznie słabo się robi. Przed śniadaniem myślałam, że zemdleje więc niewesoło. Wiecie może co może być przyczyną oczywiście pomijając pogodę?

Ciśnienie mam niskie bardzo, ale zawsze takie mam (90/60).

Anushka ja czytałam ostre przedmioty gilian flynn fajna książka taki kryminalik jak ktoś lubi ja biore sie za czytanie bo mam Anny dymnej biografie i tak ciezko sie zabrać
Malaja ja ja pije dwie kawy bo ciśnienie mam mega niskie odkąd biore 4 tabletki magnezu jakoś mnie skurcze mńiej łapią nie wiem czy to od magnezu czy poprostu zwolniłam tempo maxymalnie

Anusha, nie wiem jakie ksiazki lubisz. U mnie aktualnie w czytaniu Ksiagi Jakubowe Olgi Tokarczuk - fajne. I mama chwali biografie Dymnej o ktorej mama290 napisala.

Ja na nudę stosuje od tego tygodnia wykreślanki bo to mi czas szybko leci:) A ze mam takiego pana na placu co sprzedaje za grosze to nakupiłam trochę tego:) Ja kończę gotować obiad i jadę dziś do mamy się odstresować przed jutrzejszą wizytą oby się nic przez tydzień nie zmieniło

Ja uwielbiam książki ale mi sie koncentracja w tej ciazy skończyła i czytam duperelki bo ciezko coś mądrzejszego nie wiem czy widzieliście ale mamy juz marcowy wątek wysuwamy sie powoli na początek :)

Odwiedzili mnie niespodziewanie moi dziadkowie ale fajnie bo mialam z kim kawke wypic i zlecialo :)
Mama290 gilian flynn czytalam zaginiona dziewczyne takze na pewno sie skusze bo strasznie i ksiazka i film mi sie podobaly :)
Ogolnie czytam wszystko od znanych erotykow przez romanse nicolasa sparksa do horrorow i thrileow stephena kinga :) jakies ambitniejsze pozycje odpuscilam tez bo ciezko az tak sie skupic :)
Kasiu ja w 1 ciazy jechalam na sudoku ale juz mi sie przejadly :)
Teraz wieczorami z M robimy rozgrywki w remika albo tysiaca :)

Anushka zaginiona dziewczyna ciągnie sie końca książki nie widac jak dla mnie ja byłymi wybitna bo najpierw obejrzałam film a pozniej książkę ostre przedmioty mozna przeczytać za jednym razem bardzo ciekawa fabuła książki Kinga tez lubie moja mama czytała dzieci z poddasza jakoś tak sie nazywa tez cała seria podobno świetna narazie za bardzo ambitne narazie dla mnie :)

reklama
Do góry