reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja tez sama sie golilam w pierwszej ciszy a dzis tez depilacjia juz z lusterkiem juz nic nie widac bez tragedia jest to golenie . Ja mojego nie prosze choc pewnie by sie zgodzil.

reklama
Dzień dobry!
Ja tez zawsze sie w ciazy depiluje sama. Przypomniało mi sie jak przy porodzie pierwszej córeczki położna do mnie mówi "o widać włoski" ,a ja wtym szale oburzona sobie pomyślałam "a spróbuj sie sama wydepilowac dokładnie z tak wielkim brzuchem". Dopiero po chwili sie zorientowalam, ze ona mówi o włosach mojej Kruszynki bo już główka wychodziła :)

Ja też sama się depilowałam chociaż już teraz wszyscy mi mówią że teraz mam taki brzuch jak w pierwszej ciąży pod koniec więc teraz może być z tym gorzej ale wiem że jak poproszę M to nie odmówi:)

No ja jak trafilam do szpitala z krwotokiem i pielegniarka podchodzi ze niby do golenia to tak patrzy mi w krok i mowi do innej "z krwotokiem , pol zywa ale ogolona na zero " i sie zasmialy az mi sie glupio zrobilo.

Letycja ale sie uśmiałam ja ostatnio tez ogoliłam sobie ładnie i jak leżałam w szpitalu to pytam sie położnej czy luknie bo ja nic nie widzę ale było spoko a wygolilam tylko gore bo pozniej chyba bym jajko zniosła jak bym sie na zero walnęła teraz to chyba muszę lusterko wziasc w obroty poszłabym na woskowanie ale nie lubie jak mi ktoś tam ma zaglądać obcy :)

Mnie juz od 3 rano boli w prawym boku w okolicach jajnikow szczegolnie jak chodze ... ciekawe czy to pencherz czy co ...

Podpytałam dziś moją ginkę o te stawianie / twardnienie brzucha i powiedziała mi ze u wieloródek skurcze Braxtona-Hicksa mogą być dużo wcześniej niż u pierworodek - około 20 tc już mogą się pojawiać. Wygląda na to, że u mnie to właśnie to.

reklama
Angoba czyli wyglada na to ze to normalne. .. ja to sie nie moge doczekac wizyty w pl u mojej gin ... jutro polowkowy tutaj i oby wszystko bylo ok. .. wiem ze ktoras ma polowkowy dzis wiec powodzenia :-)

Do góry