reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Wiecie jak jest taka opcja, ze z boku tytulu watku jak sie kliknie w strzalke to prowadzi tam gdzie sie skonczylo czytac? U mnie nie dobrze to dziala.. czasami nawet nie podswietla mi że sa nowe posty.. wchodze na watek i musze "ręcznie" szukac.. to bardzo uciazliwe, nie wiecie jak to naprawic?

U mnie nadal choroba.. w dzien juz mniej kaszlalam i myslalam ze bedzie lepiej tez w nocy.. polozylam sie i jak mnie dorwal kaszel to wstalam spowrotem i teraz pisze to z nad garnka z szalwia, mieta i rumiankiem.. moze taka inhalacja pomoze..

Rzeczywiscie mamy troche tutaj haos, ja osobiscie nie znam sie na moderowaniu i nie moge tyle czasu poswiecic na forum, takze mam nadzieje, ze sie znajda jakies fajne moderatorki :)

reklama
Witam z rana :-)
Wczoraj pół dnia przeleżałam takie miałam mdłości a i ból głowy,a wieczorem rzygałam dalej niż widziłam i nie wiem czy się czymś nie przytrułam.Takie okrutne miałam skurcze żołądka i podbrzusza, że w nocy dwa razy nospę brałam.
Teraz czuję się taka wypluta ze wszystkich sił:baffled:-dobrze , że mały jeszcze spi-mąż właśnie do pracy wyszedł

Ostatnia edycja:
Elzu - ja albo slepa albo u mnie nie ma takiej strzalki :)

wracaj do zdrowka

Estera - a w pierwszej ciazy mialas mdlosci ??? ja narazie nie mam ale myslicice ze jeszcze moga mnie zlapac

My dzis zakupy zrobimy moze juz swiateczne bo pozniej bedzie pelno ludzi , sprzatanie a pozniej idziemy do znajomych maja coreczke 3-letnia wiec Julka bedzie sie miala z kim bawic

milego weekendu dziewczyny :)

Dzien dobry:) alez sie wyspalam... jestesmy u siostry Mojego S. :) wczoraj posiedzielismy prawie do pierwszej i wlasnie stwierdzilam ze odespalam:) jeest tu tez siostrzenica Mojego S z polroczna coreczka,jakaz ona cudna!!!
Cos tam wczoraj przed snem czytalam na bb,pisze wiec,ze tez jestem za watkiem zamknietym:) co do bycia moderatorka to chyba nie dam rady. Teraz nie byloby problemu (choc nie znam sie na tym,ale czego to czlowiek sie w zyciu nie uczyl;P),ale od 16go kwietnia wracam do pracy i mogloby byc kiepsko....

Milego dzionka mamy! :)

ssasanka pierwsza ciąża była lajtowa-zero objawów,aż sie czasem zastanawiałam czy w ciąży jestem.
Życzę Ci żeby cię nie spotkały te mdłości

Odpowiedź mojego ginka na moje pytanie o mdłości-bo w pierwszej ciązy nie miałam-"stara jesteś"-ahahahha spoko w tym, roku w czerwcu kończę 29:-D:-D:-D- pierwsza ciąża w wieku 23 lat- więc organizm jednak młodszy i może lepiej znosił.........

My już po zakupkach osiedlowych- mały o 8 wstał.Dzisiaj gości mamy więc trzeba coś upichcić-robię szubę i galarete drobiowa-mniam(chodziła za mną od kilku dni)

Witam się w sobotni "poranek" :)))
Za oknem straszne wietrzysko, aż nie chce się wychodzić....

Mam dziś strasznego leniwca, a czeka mnie sprzątanie, pranie i takie tam domowe prace (sprawdzanie dyktand i matematyki moich maluchów)...

Postanowiliśmy dziś powiedzieć rodzince o ciąży
Życzę miłego dnia....

hej dziewczyny :-)

Ja znów chwilę co wstałam :-),

Sasanka- wątku zamkniętego nie musisz zgłaszać- po prostu go zakładasz i odpowiednio ustawiasz na ile ma być widoczny, na ile ukryty i potem zapraszasz dziewczyny do tej grupy :-)

reklama
hejka. wiecie co mam malego dola :-( moj P chcial zebym jechala z nim na swieta i poznala jego mame i reszte rodziny. zadzonil do matki wczoraj to powiedziala ze moze przyjechac sam z corka za mna nie. a wiecie dlaczego? bo co ludzie powiedza ze on po rozwodzie ma kogos a jak sie dowie ze jestem w ciazy to juz w ogole bedzie mowic :-( zamiast sie cieszyc szczesciem syna,nie rozumie tego.tez jestem po rozwodzie i moja rodzina sie cieszy ze mi sie uklada :-) mojemu jest strasznie przykro i mi zreszta tez. sory ze wam to pisze ale komus sie musze wygadac :-(

Do góry