reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Wiecie jak jest taka opcja, ze z boku tytulu watku jak sie kliknie w strzalke to prowadzi tam gdzie sie skonczylo czytac? U mnie nie dobrze to dziala.. czasami nawet nie podswietla mi że sa nowe posty.. wchodze na watek i musze "ręcznie" szukac.. to bardzo uciazliwe, nie wiecie jak to naprawic?

U mnie nadal choroba.. w dzien juz mniej kaszlalam i myslalam ze bedzie lepiej tez w nocy.. polozylam sie i jak mnie dorwal kaszel to wstalam spowrotem i teraz pisze to z nad garnka z szalwia, mieta i rumiankiem.. moze taka inhalacja pomoze..

Rzeczywiscie mamy troche tutaj haos, ja osobiscie nie znam sie na moderowaniu i nie moge tyle czasu poswiecic na forum, takze mam nadzieje, ze sie znajda jakies fajne moderatorki :)

reklama
Witam z rana :-)
Wczoraj pół dnia przeleżałam takie miałam mdłości a i ból głowy,a wieczorem rzygałam dalej niż widziłam i nie wiem czy się czymś nie przytrułam.Takie okrutne miałam skurcze żołądka i podbrzusza, że w nocy dwa razy nospę brałam.
Teraz czuję się taka wypluta ze wszystkich sił:baffled:-dobrze , że mały jeszcze spi-mąż właśnie do pracy wyszedł

Ostatnia edycja:
Elzu - ja albo slepa albo u mnie nie ma takiej strzalki :)

wracaj do zdrowka

Estera - a w pierwszej ciazy mialas mdlosci ??? ja narazie nie mam ale myslicice ze jeszcze moga mnie zlapac

My dzis zakupy zrobimy moze juz swiateczne bo pozniej bedzie pelno ludzi , sprzatanie a pozniej idziemy do znajomych maja coreczke 3-letnia wiec Julka bedzie sie miala z kim bawic

milego weekendu dziewczyny :)

Dzien dobry:) alez sie wyspalam... jestesmy u siostry Mojego S. :) wczoraj posiedzielismy prawie do pierwszej i wlasnie stwierdzilam ze odespalam:) jeest tu tez siostrzenica Mojego S z polroczna coreczka,jakaz ona cudna!!!
Cos tam wczoraj przed snem czytalam na bb,pisze wiec,ze tez jestem za watkiem zamknietym:) co do bycia moderatorka to chyba nie dam rady. Teraz nie byloby problemu (choc nie znam sie na tym,ale czego to czlowiek sie w zyciu nie uczyl;P),ale od 16go kwietnia wracam do pracy i mogloby byc kiepsko....

Milego dzionka mamy! :)

ssasanka pierwsza ciąża była lajtowa-zero objawów,aż sie czasem zastanawiałam czy w ciąży jestem.
Życzę Ci żeby cię nie spotkały te mdłości

Odpowiedź mojego ginka na moje pytanie o mdłości-bo w pierwszej ciązy nie miałam-"stara jesteś"-ahahahha spoko w tym, roku w czerwcu kończę 29:-D:-D:-D- pierwsza ciąża w wieku 23 lat- więc organizm jednak młodszy i może lepiej znosił.........

My już po zakupkach osiedlowych- mały o 8 wstał.Dzisiaj gości mamy więc trzeba coś upichcić-robię szubę i galarete drobiowa-mniam(chodziła za mną od kilku dni)

Witam się w sobotni "poranek" :)))
Za oknem straszne wietrzysko, aż nie chce się wychodzić....

Mam dziś strasznego leniwca, a czeka mnie sprzątanie, pranie i takie tam domowe prace (sprawdzanie dyktand i matematyki moich maluchów)...

Postanowiliśmy dziś powiedzieć rodzince o ciąży
Życzę miłego dnia....

hej dziewczyny :-)

Ja znów chwilę co wstałam :-),

Sasanka- wątku zamkniętego nie musisz zgłaszać- po prostu go zakładasz i odpowiednio ustawiasz na ile ma być widoczny, na ile ukryty i potem zapraszasz dziewczyny do tej grupy :-)

reklama
hejka. wiecie co mam malego dola :-( moj P chcial zebym jechala z nim na swieta i poznala jego mame i reszte rodziny. zadzonil do matki wczoraj to powiedziala ze moze przyjechac sam z corka za mna nie. a wiecie dlaczego? bo co ludzie powiedza ze on po rozwodzie ma kogos a jak sie dowie ze jestem w ciazy to juz w ogole bedzie mowic :-( zamiast sie cieszyc szczesciem syna,nie rozumie tego.tez jestem po rozwodzie i moja rodzina sie cieszy ze mi sie uklada :-) mojemu jest strasznie przykro i mi zreszta tez. sory ze wam to pisze ale komus sie musze wygadac :-(

Do góry