reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Cześć Dziewczyny :)

ja tylko na chwilkę dziś bo jestem już padnięta, byłam trochę dłużej w pracy, potem na zakupach, potem obiad, obejrzałam parę odcinków serialu i chce mi się już spać ;p

Pisałyście o nadżerce...ja niestety mam, ale ginekolodzy, u których byłam twierdzą, że nie robi się z tym nic przed ciążą.

Co do brzucha to ja bym chyba wygrała konkurs na największy hehe, najwięcej idzie mi w brzuch, sporo przytyłam od ślubu i niestety zrobiła się oponka :-/

reklama
Crazy Girl, ja mialam jakies 7 lat temu wymrazaną nadzerke, takze juz nie mam, ale uplawy tez mam bezowo-zoltawe, mam nadzieje, ze nic sie nie dzieje, ale przekonam sie dopiero na wizycie.

Dziewczyny czytam was, ale sie nie udzielam, bo ja w temacie tych wszystkich badan, bet itd nie jestem wiec nie wniose nic nowego. Na mdlosci nie ponarzekam bo narazie nie mam (oby tak dalej!), ale trzymam kciuki za wszystkie wizyty i zycze zdrowka chorowitkom :)

Nanulika - Ja mam na 15,ale zaraz potem szybciutko do roboty,wiec jak tylko znajde chwile to Wam napisze co i jak... :-D:-D:-D mam takie glupie mieszane uczucia...z Synkiem mega sie cieszylam,a teraz juz czuje,ze zaniedbuja moja fasolinke ( totalny brak czasu na odpoczynek, brak czasu dla siebie itp.):baffled::baffled: Mam tylko nadzieje,ze fasolka jest zdrowa i silna i serce bije jej jak dzwon i wybaczy mi,ze o nia tak bardzo nie dbam jak w pierwszej ciazy...

Dziewczyny piszcie o ktorej macie wizyty :-D:-D

mam podobne odczucia co do mieszkańca brzucha plus jeszcze trochę poczucie winy, ze córcia taka mała, a my jej "intruza" zafundowaliśmy.

Sylha, ja juz jestem po glukozie. nie bylo tak źle, chociaż mdlości spore. Ale najważniejsze, ze wynik dobry.

Crazy Girl, ja mialam jakies 7 lat temu wymrazaną nadzerke, takze juz nie mam, ale uplawy tez mam bezowo-zoltawe, mam nadzieje, ze nic sie nie dzieje, ale przekonam sie dopiero na wizycie.

Ja mam biało zółtawe... to zapytaj zapytaj, to może się trochę uspokoję do wizyty..- moja nadzerka tez była czyms traktowana.. juz nie pamietam czym..

Witajcie.

Czytam Was praktycznie od samego początku ale bałam się pisać żeby nie zapeszyć (nadal się boję ale w końcu się zdecydowałam ujawnić).
Mam na imię Magda, jestem z Krakowa, mam 31 lat. Posiadam już 5 letniego syna o imieniu Kacper. Pierwsza moja ciąża była trochę problematyczna gdyż dwa razy leżałam na patologii ciąży z powodu skurczy które miałam już od 5 miesiąca ciąży. Na szczęście ciążę donosiłam do 39 tygodnia i Kacperek urodził z wagą 3500 i długością 56cm.
Teraz ostatnią @ miałam 4 lutego. Termin mam ustalony na 11 listopada. W 5t 3d miałam wizytę u ginekologa i miałam USG, ale widać było tylko pęcherzyk. Kolejną wizytę mam dopiero 27 marca i strasznie się stresuję czy zobaczę serduszko.

Dzień dobry wszystkim. Dziś w wyjątkowo w podlym jestem nastroju- miałam straszne sny, martwi mnie brak objawów i generalnie czuje sie jakoś zle psychicznie i na nie wobec swiata.

Powodzenia dla grupy dziś wizytujacej ! Meldujcie rezultaty od razu:)

Witajcie,

ja dzisiaj zostałam postawiona przez fasolkę na nogi o 5.30. No tak to ja się nie bawię!;) I ciągłe wycieczki do toalety. Mąż ugotował sobie jajka, a ich zapach sprawiał, że myślałam, że "puszczę pawia" ;)

reklama
Witajcie dziewczynki :-)
Ja po szklance imbiru i sucharku czekam na dalszy rozwój sytuacji:baffled::eek: Wczoraj się czułam cały dzień fatalnie.....

mdmd- dobrze, że zadzwoniłam dopytać, ja nie muszę glukozy pić tylko ją na czczo zbadać, jeżeli wynik będzie Ok, to potem w 26 tygodniu dostanę do picia 75gram.....

mwini81- ja miałam wizytę 5t4d i też było widać tylko pęcherzyki, też gin kazał się nie martwić i też mam wizytę 27 marca- czyli jeszcze tydzień i mam nadzieję usłyszeć serduszka:-):tak::tak::tak::tak:

Do góry