ulala
Fanka BB :)
Sunovia ja jak dostalam krwanienia i mialam brazowe uplawy dostawalam co drugi dzien Proluton Depot, codziennie polowke apsiryny 100, 350mg Mg, lezenie na maxa moglam tylko wstac do toalety.Nie bylo milo ale wytrzymalam. Oczywiscie zastrzyki dostawałaqm do konca pierwszego trymestru. Poziej w 24tc szyjka skracala sie do porodu wiec znow lezenie a na koniec ciaze przenosilam o 4 dni )
Oczywiscie po krwawieniu pozniej mialam co wizyte usg czyli co 2 tyg
Czyli u Ciebie był niedobór progesteronu? przynajmniej wskazują na to te zastrzyki że to jakaś bardzo duża dawka progesteronu badałas progesteron wtedy jak krwawiłaś? były jeszcze jakieś inne powody tych upławów?
pytam bo sama 2 tyg temu miałam krwawienie i czasem jeszcze takie czasem brązowawe co nieco wychodzi choc u mnie wykrył lekarz że krwiaczek pękł i to musi samo sie zagoić i wyczyścić progesteron mam raczej w normie z tych badań co dzis robiłam więc chyba to co innego niż u Ciebie
Nanulika-nie ma sensu patrzeć na te normy popatrz na nasze bety choć czasemw tym samym dniu to zupełnie inne i wszystkie dobre lekarze mówia by nie patrzeć normy a na przyrosty jak koleżanka zrobi za dwa dni betkę to będzie wiedziała jaki przyrościk jest
Ostatnia edycja: