Crazy Girl
Fanka BB :)
Gragorajka ja mam podobnie... Rano to jeszcze jako tako ale wieczorem to mam większy brzuch niż miałam w 20 tygodniu (dobrze pamiętam bo wtedy ślub brałam) ale to dlatego pewnie że po pierwszej ciazy nic a nic nie cwiczylam i skóra, miesnie sa do bani wiec nawet objetosci zołądka nie da się ukryć... a do tego jeszcze wzdęcia...
o jaaaa. u mnie to samo... Na pierwszym miejscu Filly potem jeszcze Pony i do tego takie zwykłe plastikowe jak prawdziwe... Myślę że razem to ze 30 byśmy zebrały jak nie więcej.... i do tego akcesoria.. jak mam to zbierać wszystko wieczorem to mnie rusza.. na szczęście powoli sama sie do tego poczuwa....
Dziewczyny mam do Was ważne pytanie.. Czy któraś z Was ma nadżerkę?
Mam takie zółtawe upławy.. Nie wiem czy to może jeszcze po zapaleniu mi tak leci czy może z gojącej się nadżerki (tak gdzieś przeczytałam)..
Tycia wspolczuje dasz rade!!
Ja dzis bylam z Laura w toys ur as i jak zwykle naciagnela mnie na zabawke ) A pojechalam po podstawke do auta
Moja corka uwielbia koniki wiec wynalazla sobie koniki Filly co jezdza po lodzie i robia na nim slady Dzieki temu mam spokojnie
o jaaaa. u mnie to samo... Na pierwszym miejscu Filly potem jeszcze Pony i do tego takie zwykłe plastikowe jak prawdziwe... Myślę że razem to ze 30 byśmy zebrały jak nie więcej.... i do tego akcesoria.. jak mam to zbierać wszystko wieczorem to mnie rusza.. na szczęście powoli sama sie do tego poczuwa....
Dziewczyny mam do Was ważne pytanie.. Czy któraś z Was ma nadżerkę?
Mam takie zółtawe upławy.. Nie wiem czy to może jeszcze po zapaleniu mi tak leci czy może z gojącej się nadżerki (tak gdzieś przeczytałam)..
Ostatnia edycja: