reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Cześć Dziewczyny :)

ja tylko na chwilkę dziś bo jestem już padnięta, byłam trochę dłużej w pracy, potem na zakupach, potem obiad, obejrzałam parę odcinków serialu i chce mi się już spać ;p

Pisałyście o nadżerce...ja niestety mam, ale ginekolodzy, u których byłam twierdzą, że nie robi się z tym nic przed ciążą.

Co do brzucha to ja bym chyba wygrała konkurs na największy hehe, najwięcej idzie mi w brzuch, sporo przytyłam od ślubu i niestety zrobiła się oponka :-/

reklama
Crazy Girl, ja mialam jakies 7 lat temu wymrazaną nadzerke, takze juz nie mam, ale uplawy tez mam bezowo-zoltawe, mam nadzieje, ze nic sie nie dzieje, ale przekonam sie dopiero na wizycie.

Dziewczyny czytam was, ale sie nie udzielam, bo ja w temacie tych wszystkich badan, bet itd nie jestem wiec nie wniose nic nowego. Na mdlosci nie ponarzekam bo narazie nie mam (oby tak dalej!), ale trzymam kciuki za wszystkie wizyty i zycze zdrowka chorowitkom :)

Nanulika - Ja mam na 15,ale zaraz potem szybciutko do roboty,wiec jak tylko znajde chwile to Wam napisze co i jak... :-D:-D:-D mam takie glupie mieszane uczucia...z Synkiem mega sie cieszylam,a teraz juz czuje,ze zaniedbuja moja fasolinke ( totalny brak czasu na odpoczynek, brak czasu dla siebie itp.):baffled::baffled: Mam tylko nadzieje,ze fasolka jest zdrowa i silna i serce bije jej jak dzwon i wybaczy mi,ze o nia tak bardzo nie dbam jak w pierwszej ciazy...

Dziewczyny piszcie o ktorej macie wizyty :-D:-D

mam podobne odczucia co do mieszkańca brzucha plus jeszcze trochę poczucie winy, ze córcia taka mała, a my jej "intruza" zafundowaliśmy.

Sylha, ja juz jestem po glukozie. nie bylo tak źle, chociaż mdlości spore. Ale najważniejsze, ze wynik dobry.

Crazy Girl, ja mialam jakies 7 lat temu wymrazaną nadzerke, takze juz nie mam, ale uplawy tez mam bezowo-zoltawe, mam nadzieje, ze nic sie nie dzieje, ale przekonam sie dopiero na wizycie.

Ja mam biało zółtawe... to zapytaj zapytaj, to może się trochę uspokoję do wizyty..- moja nadzerka tez była czyms traktowana.. juz nie pamietam czym..

Witajcie.

Czytam Was praktycznie od samego początku ale bałam się pisać żeby nie zapeszyć (nadal się boję ale w końcu się zdecydowałam ujawnić).
Mam na imię Magda, jestem z Krakowa, mam 31 lat. Posiadam już 5 letniego syna o imieniu Kacper. Pierwsza moja ciąża była trochę problematyczna gdyż dwa razy leżałam na patologii ciąży z powodu skurczy które miałam już od 5 miesiąca ciąży. Na szczęście ciążę donosiłam do 39 tygodnia i Kacperek urodził z wagą 3500 i długością 56cm.
Teraz ostatnią @ miałam 4 lutego. Termin mam ustalony na 11 listopada. W 5t 3d miałam wizytę u ginekologa i miałam USG, ale widać było tylko pęcherzyk. Kolejną wizytę mam dopiero 27 marca i strasznie się stresuję czy zobaczę serduszko.

Dzień dobry wszystkim. Dziś w wyjątkowo w podlym jestem nastroju- miałam straszne sny, martwi mnie brak objawów i generalnie czuje sie jakoś zle psychicznie i na nie wobec swiata.

Powodzenia dla grupy dziś wizytujacej ! Meldujcie rezultaty od razu:)

Witajcie,

ja dzisiaj zostałam postawiona przez fasolkę na nogi o 5.30. No tak to ja się nie bawię!;) I ciągłe wycieczki do toalety. Mąż ugotował sobie jajka, a ich zapach sprawiał, że myślałam, że "puszczę pawia" ;)

reklama
Witajcie dziewczynki :-)
Ja po szklance imbiru i sucharku czekam na dalszy rozwój sytuacji:baffled::eek: Wczoraj się czułam cały dzień fatalnie.....

mdmd- dobrze, że zadzwoniłam dopytać, ja nie muszę glukozy pić tylko ją na czczo zbadać, jeżeli wynik będzie Ok, to potem w 26 tygodniu dostanę do picia 75gram.....

mwini81- ja miałam wizytę 5t4d i też było widać tylko pęcherzyki, też gin kazał się nie martwić i też mam wizytę 27 marca- czyli jeszcze tydzień i mam nadzieję usłyszeć serduszka:-):tak::tak::tak::tak:

Do góry