reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Jak cudownie pospac! Mmmmmmmm......... wszamalam grzybowa,Moj S. Przytachal kocyk i podusie i kimnelismy oboje:) a w zasadzie otroje:p

Teraz sie obudzilam,czytam gazetke popijajac soczek jablkowy.....

Postanowilam za jakies 2-3 tyg,jak moj nowy pracownik sie troche wdrozy, wziac jakis tydzien L4 na odpoczynek.... nie ma co:) nasza Pestka teraz najwazniejsza!

PS 4 strony pamietnika do Fasolkopestki napisane:)

Przed chwila Moj S dostal info ze jego brat bedzie mial syna. Jego zona na oko jest w 20 tyg:)

Kurcze bete to bym najchetniej co drugi dzien robila!

Ostatnia edycja:
reklama
a ja nagotowałam ogórkowej - wyszła boska, uwielbiam tą zupę :)
teraz jeszcze mąż zrobił mi kakao, ale nie wiem czy dopiję taka jestem pełna ... i idę spać. jutro przed 6 pobudka, co by wreszcie na te badania zdążyć.

z moją twarzą coraz gorzej, mam 2 mega guzy i kilka mniejszych :(

Sunovia,ty tez mialas byc czerwcowka? Aniolek 4 dni pozniej niz moj:/ moj niecale 7 tyg....

Sory zle policzylam - 26 dni wczesniej niz ja..... czyli pewnie maj.....

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki;D

Pozwólcie że do Was dołączę;)
Jestem mamą sierpniową 2010 no i wyszły dwie krechy - z tego co obliczyłam termin na 14 listopada - czyli moje urodziny:-D
W pt pierwsza wizyta - trzymajcie kciuki - :-):-) oby minęły te 9 miesięcy szybko i bezboleśnie i terminowo;D bo ja urodziłam w sierpniu w 42 tyg ciąży i myślałam że oszaleję - było upalnie a Olek wciąż w brzuszku:tak:

Ha ha ja też dzisiaj ogórkowa gotowałam-ochota na kwaśne....czasem pobolewa mnie podbrzusze i dzisiaj miałam mdłości.
W pierwszej ciąży zero objawów-nawet tej kreski na brzuchu nie miałam,a teraz już zaczyna się pojawiać.Ogólnie znoszę troszkę gorzej drugą ciąże.26 marca do lekarza dopiero-doczekac sie nie moge , bo pewnie już fasolka będzie fajnie widoczna, serduszko uslyszę:-).
a najbardziej to się nie mogę doczekać ruchów.

witaj ehtele :)

ja zmykam pod prysznic i kładę się spać. jakaś jestem umordowana tym nieróbstwem moim hehe :)

dziewczyny, macie skurcze w podbrzuszu? bo już nie wiem czy się nimi martwić czy nie? łapią mnie na kilka - kilkanaście sekund i puszczają ... może to jakieś niedobory magnezu bo ja często mam skurcze, najczęściej w łydkach, ale czasami też w stopach - wtedy duży palec zachodzi mi na tego obok i nie mogę ich rozczepić ...

reklama
witam wszystkie przyszłe mamy:) ja prawie nie mam objawów tzn. brzuch wcześniej bolał,ale tak do zniesiennia, a teraz to już wogóle rzadko :) ze trzy razy może złapały mnie jakieś mdłości,ale bez finału w postaci wymiotów:) troche spuchły piersi,ale to też do wytrzymania,no ale fakt że ciagle czuje się głodna:)) ogólnie nie moge się doczekać żeby poszło to wszystko do przodu :) żeby tylko u każdej z Nas wszystko było dobrze! :)

Do góry