reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Judyta- pewnie, że będzie dobrze :-), ja póki co mam mdłości bez wymiotów, ale dzisiaj na śniadanie zaserwowałam sobie ciepłą wodę z imbirem i poskutkowało- 0 mdłości, zobaczym jak jutro.

Dobra lecę spać, póki mi się chce, bo ostatnią noc kiepsko spałam

reklama
witaj ehtele :)

ja zmykam pod prysznic i kładę się spać. jakaś jestem umordowana tym nieróbstwem moim hehe :)

dziewczyny, macie skurcze w podbrzuszu? bo już nie wiem czy się nimi martwić czy nie? łapią mnie na kilka - kilkanaście sekund i puszczają ... może to jakieś niedobory magnezu bo ja często mam skurcze, najczęściej w łydkach, ale czasami też w stopach - wtedy duży palec zachodzi mi na tego obok i nie mogę ich rozczepić ...

mnie gin na skurcze kazała łykać właśnie magnez z wit B6 3x1

Ladnie naprodukowalyscie :-) witam nowe Mamuski!

Sunovia - mnie lekko pobolewa brzuch,ale to chyba przez to,ze siedze 8 h na dupce w pracy i malo sie ruszam.. wydaje mi sie,ze mam juz mega brzuch,ale co sie dziwic...tluszczyk nie zdazyl zniknac od pierwszej ciazy,a to juz druga .... Zasypiam na siedzaco! milej nocy Drogie Panie:-)

a ja nie mogę zasnąć, od ponad godz leżę w łóżku i nic ...
i jeszcze przed chwilą mieliśmy tel od siostry męża, już się wystraszyłam, że coś się złego stało, ale na szczęście "tylko" terma jej strzeliła i woda jej się leje, a szwagier w pracy,
także mąż wskoczył w samochód i pojechał, a ja dalej nie śpię ...

Ja też nie mogę zasnąć..:sorry:
Muszę w końcu zdecydować do którego ginekologa mam iść - niestety wyboru nie mam zbyt dobrego bo muszę wybrać pomiędzy dwoma (kobieta i mężczyzna) ale obydwoje mają skrajne opinie.. albo bardzo dobre albo bardzo złe i nie wiem co zrobić

Baaardzo nie lubię takich telefonów o dziwnej porze.. Ja to odrazu myślę o najgorszym..

Heloł,heloł!
Znow dzien jak codzien,znow jade do pracy,znow mi sie nie chce....
Jedyne co to suwak odliczajacy do wizyty coraz bardziej mi sie podoba,juz niecaly tydzien!
Powinno szybko zleciec bo jutro po pracy jedziemy do moich rodzicow do czewy na weekend, wracamy w ndz. Zostana wtedy tylko 2 dni i w srode wizyta! Bede umierac ze strachu na 100%!

a ja miałam okropną noc, bo jak już mi się udało zasnąć, to śniło mi się, że zaczęłam krwawić,
chyba przez to, że bolał mnie w nocy brzuch, bo w końcu ten ból mnie obudził
ale jest ok, to na szczęście był tylko zły sen

rano byłam na badaniach, 200zł nie moje :p
no i ta glukoza - całkiem to smaczne, słodziutkie, ale nie mogłam
po łyku jakoś zmordowałam, a na końcu zwymiotowałam i o :sorry2:
a wcześniej jeszcze w domu też zwymiotowałam po tabletce, aż sama teraz nie wiem czy ją brać jeszcze raz ...

Cześć:-)

niedługo zbieram się na pierwszą wizytę, trzymajcie kciuki!

witam wszystkie nowe ciężarówki, widzę, że podwójne mamy w większości;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny- miłego dnia i dobrych wizyt;)
Polozylam sie wczoraj spać juz o 22, ja nocny marek, który normalnie zasypia o 1 w nocy. Ale oczu utrzymać nie mogłam! Pózniej jakoś tak nerwowo spalam,budzilam sie ciagle, masa snów - to chyba hormony dają znać...

Do góry