reklama
Współczuje . Ja mam jedynie mało fajny metaliczny posmak w ustach i mnie i tak denerwujei trzecie rzyganko dziś za mną ... co za dzień ...
T
taycia
Gość
Gosiagro - powodzenia na wizycie!
Sunovia - ja wymiotowałam w pierwszej ciąży...teraz póki co tylko mi niedobrze
Ja troszkę niewyspana,ale cóż...jutro wolne,więc sobie odbiję.
Miłego dnia!
Sunovia - ja wymiotowałam w pierwszej ciąży...teraz póki co tylko mi niedobrze
Ja troszkę niewyspana,ale cóż...jutro wolne,więc sobie odbiję.
Miłego dnia!
sylha
mama bliźniakowa
Witam,
Sunovia- współczuję bidulko
Gosiapro- trzymam kciuki za wizytę :-)
Ja póki co dopiero co wstałam i jakoś mam tak ostatnio, że niby oczu już utrzymać nie umiem a jak tylko się położę to nie mogę zasnąć, też chyba dobrą godzinę się wierciłam, kręciłam zanim zasnęłam.
Sunovia- współczuję bidulko
Gosiapro- trzymam kciuki za wizytę :-)
Ja póki co dopiero co wstałam i jakoś mam tak ostatnio, że niby oczu już utrzymać nie umiem a jak tylko się położę to nie mogę zasnąć, też chyba dobrą godzinę się wierciłam, kręciłam zanim zasnęłam.
Dzień dobry wszystkie Mamuśki:-) co za poranek, ja zanim wstane musze przezuc kawałek suchego chlebka łyk gorzkiej herbatki i powoli wstejem bo inaczej to karuzela. nawet jak w nocy do wc wstaje to tez musze sobie łyknąć a wstawałam dzis chyba z 5 razy i ciagle sucho w ustach..
współczuje wam tych rewolucji porannych
sunovia przede mna tez badania ale nie umiem sobie wyobrazic zeby wstac o 7 i bez jedzenia wyjsc z domu.. cos strasznego dla mnie. i pewnie tez kaska poleci
współczuje wam tych rewolucji porannych
sunovia przede mna tez badania ale nie umiem sobie wyobrazic zeby wstac o 7 i bez jedzenia wyjsc z domu.. cos strasznego dla mnie. i pewnie tez kaska poleci
Ostatnia edycja:
sylha
mama bliźniakowa
Sunovia- to z powodu rzyganka też?!?!?!Jaki to ma wpływ???Rozumiem, że jakbyś coś zjadał, ale wymiociny......oj to mam nadzieję, że jutro lepiej Ci pójdzie już
reklama
Podziel się: