reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Jak cudownie pospac! Mmmmmmmm......... wszamalam grzybowa,Moj S. Przytachal kocyk i podusie i kimnelismy oboje:) a w zasadzie otroje:p

Teraz sie obudzilam,czytam gazetke popijajac soczek jablkowy.....

Postanowilam za jakies 2-3 tyg,jak moj nowy pracownik sie troche wdrozy, wziac jakis tydzien L4 na odpoczynek.... nie ma co:) nasza Pestka teraz najwazniejsza!

PS 4 strony pamietnika do Fasolkopestki napisane:)

Przed chwila Moj S dostal info ze jego brat bedzie mial syna. Jego zona na oko jest w 20 tyg:)

Kurcze bete to bym najchetniej co drugi dzien robila!

Ostatnia edycja:
reklama
a ja nagotowałam ogórkowej - wyszła boska, uwielbiam tą zupę :)
teraz jeszcze mąż zrobił mi kakao, ale nie wiem czy dopiję taka jestem pełna ... i idę spać. jutro przed 6 pobudka, co by wreszcie na te badania zdążyć.

z moją twarzą coraz gorzej, mam 2 mega guzy i kilka mniejszych :(

Sunovia,ty tez mialas byc czerwcowka? Aniolek 4 dni pozniej niz moj:/ moj niecale 7 tyg....

Sory zle policzylam - 26 dni wczesniej niz ja..... czyli pewnie maj.....

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki;D

Pozwólcie że do Was dołączę;)
Jestem mamą sierpniową 2010 no i wyszły dwie krechy - z tego co obliczyłam termin na 14 listopada - czyli moje urodziny:-D
W pt pierwsza wizyta - trzymajcie kciuki - :-):-) oby minęły te 9 miesięcy szybko i bezboleśnie i terminowo;D bo ja urodziłam w sierpniu w 42 tyg ciąży i myślałam że oszaleję - było upalnie a Olek wciąż w brzuszku:tak:

Ha ha ja też dzisiaj ogórkowa gotowałam-ochota na kwaśne....czasem pobolewa mnie podbrzusze i dzisiaj miałam mdłości.
W pierwszej ciąży zero objawów-nawet tej kreski na brzuchu nie miałam,a teraz już zaczyna się pojawiać.Ogólnie znoszę troszkę gorzej drugą ciąże.26 marca do lekarza dopiero-doczekac sie nie moge , bo pewnie już fasolka będzie fajnie widoczna, serduszko uslyszę:-).
a najbardziej to się nie mogę doczekać ruchów.

witaj ehtele :)

ja zmykam pod prysznic i kładę się spać. jakaś jestem umordowana tym nieróbstwem moim hehe :)

dziewczyny, macie skurcze w podbrzuszu? bo już nie wiem czy się nimi martwić czy nie? łapią mnie na kilka - kilkanaście sekund i puszczają ... może to jakieś niedobory magnezu bo ja często mam skurcze, najczęściej w łydkach, ale czasami też w stopach - wtedy duży palec zachodzi mi na tego obok i nie mogę ich rozczepić ...

reklama
witam wszystkie przyszłe mamy:) ja prawie nie mam objawów tzn. brzuch wcześniej bolał,ale tak do zniesiennia, a teraz to już wogóle rzadko :) ze trzy razy może złapały mnie jakieś mdłości,ale bez finału w postaci wymiotów:) troche spuchły piersi,ale to też do wytrzymania,no ale fakt że ciagle czuje się głodna:)) ogólnie nie moge się doczekać żeby poszło to wszystko do przodu :) żeby tylko u każdej z Nas wszystko było dobrze! :)

Do góry