reklama
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Nanulika trzymam kciuki, powodzenia
pola.
Fanka BB :)
Nanulika, to wspaniała wiadomość, że już wkrótce będziecie mogli rozpocząć starania.
Dobrze ze bierzesz kwas foliowy, a dawka jest rzeczywiście imponująca pewnie mniejsza dawka spokojnie by wystarczyła, ale lepiej dmuchać na zimne. trzymam mocno kciuki za Was!!
Dobrze ze bierzesz kwas foliowy, a dawka jest rzeczywiście imponująca pewnie mniejsza dawka spokojnie by wystarczyła, ale lepiej dmuchać na zimne. trzymam mocno kciuki za Was!!
dzięki dziewczyny
a czy mniejsza dawka by wystarczyła? tego się nigdy nie dowiem... uważam jednak że powinnam brać największą jak się da, na wszelki wypadek.... wkońcu z dzidzią było wszystko ok poza właśnie wadą centralnego układu nerwowego...
w szpitalu też mówili żeby zwiększyć dawkę...
oj oby tym kolejnym razem było już tylko dobrze....
a czy mniejsza dawka by wystarczyła? tego się nigdy nie dowiem... uważam jednak że powinnam brać największą jak się da, na wszelki wypadek.... wkońcu z dzidzią było wszystko ok poza właśnie wadą centralnego układu nerwowego...
w szpitalu też mówili żeby zwiększyć dawkę...
oj oby tym kolejnym razem było już tylko dobrze....
Andziak0307
Gosiargo z ta beta to roznie bo ja mialam ponad norme.21000 w 5 tyg a najprawdopodobniej syn.
Nanulka bedzie dobrze musi byc.Teraz czas do staranek bedzie sie dluzyl ale uda sie zobaczysz
Nanulka bedzie dobrze musi byc.Teraz czas do staranek bedzie sie dluzyl ale uda sie zobaczysz
niteczka83
Zaangażowana w BB
Nanulika - super wieści! Zobaczysz, że się uda i będzie wszystko bardzo dobrze
Dziękuję dziewczyny za info co do tego jak sobie radzić ze skurczami w łydkach
Gosiagro - gratuluję wizyty i synka
CzarnaAnutka - dobrze, że już lepiej, skurcze się wyciszyły. Będzie dobrze Trzymam kciuki
Dziękuję dziewczyny za info co do tego jak sobie radzić ze skurczami w łydkach
Gosiagro - gratuluję wizyty i synka
CzarnaAnutka - dobrze, że już lepiej, skurcze się wyciszyły. Będzie dobrze Trzymam kciuki
Ostatnia edycja:
T
taycia
Gość
Nanulika - super wieści! trzymam mocno kciuki za zafasolkowanie od września!
Babyduck - witamy serdecznie!
Ja kupiłam sobie książkę Doroty Zawadzkiej i zamierzam ją zaraz sobie przestudiować ,dlatego też zmykam,a Wam życzę miłego wieczoru!
Babyduck - witamy serdecznie!
Ja kupiłam sobie książkę Doroty Zawadzkiej i zamierzam ją zaraz sobie przestudiować ,dlatego też zmykam,a Wam życzę miłego wieczoru!
reklama
Szczebiotka
Nanulinka dobrze "usłyszeć" takie wieści, życze Ci powodzenia z całego serducha
Widzę to sporo nowych mam, serdecznie Wam wszystkim gratuluję
Ja wpadłam podzielić się dobrą nowiną, właściwie wie na razie tylko mąż i moja Mama ale z niektórymi z Was przeżywałam radość kilka miesięcy temu i to Wy byłyście też świadkiem mojej straty, poza tym może to doda też sił innym.
W każdym razie dziś wyszła mi "nieśmiało" 2kreseczka, okres powinnam mieć za 3dni, mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie dobrze i na początku marca 2013 roku będę mogła przytulić wyczekaną Kruszynkę
Widzę to sporo nowych mam, serdecznie Wam wszystkim gratuluję
Ja wpadłam podzielić się dobrą nowiną, właściwie wie na razie tylko mąż i moja Mama ale z niektórymi z Was przeżywałam radość kilka miesięcy temu i to Wy byłyście też świadkiem mojej straty, poza tym może to doda też sił innym.
W każdym razie dziś wyszła mi "nieśmiało" 2kreseczka, okres powinnam mieć za 3dni, mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie dobrze i na początku marca 2013 roku będę mogła przytulić wyczekaną Kruszynkę
Podziel się: