reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Nanulika, no własnie. niech miesiaczka przyjdzie za kilka dni, zebys na urlop mogla jechac juz uspokojona przez gin., ze macica ok. i w sierpniu zielone swiatlo do staran. w koncu to miesiac , kiedy najczesciej spadaja gwiazdki z nieba. czekamy na wasza z mocno zacisnietymi kciukami.

Ja już po wizycie.... Gin ze mnie zadowolona, mówi że macica się już pięknie oczyściła, żadnych zrostów, jajniki jak malowane i we wrześniu możemy zacząć staranka...
no to chyba zacznę odliczać...
przepisała kwas foliowy w dawce 15mg więc mam nadzieję,że tym razem się nie powtórzy już nic złego....
wyższej dawki na rynku już chyba nie ma....

Ja już po wizycie.... Gin ze mnie zadowolona, mówi że macica się już pięknie oczyściła, żadnych zrostów, jajniki jak malowane i we wrześniu możemy zacząć staranka...
no to chyba zacznę odliczać...
przepisała kwas foliowy w dawce 15mg więc mam nadzieję,że tym razem się nie powtórzy już nic złego....
wyższej dawki na rynku już chyba nie ma....

bardzo dobre wieści Nanulika! Trzymam mocno kciuki za szybkie zafasolkowanie, a do tego czasu odpoczywaj i się relaksuj:tak:

Nanulika super wieści, fajnie, że macie zielone światło!! To od września do dzieła ;) Dobrze, że przepisała Ci ten wyższy kwas. Ja przed ciążą brałam ok roku ten 0,4 mg, ale jak zgłosiłam się na pierwszą wizytę z ciążą to gin mi dał od razu właśnie 15 mg.

reklama
Do góry