reklama
Nanulika, no własnie. niech miesiaczka przyjdzie za kilka dni, zebys na urlop mogla jechac juz uspokojona przez gin., ze macica ok. i w sierpniu zielone swiatlo do staran. w koncu to miesiac , kiedy najczesciej spadaja gwiazdki z nieba. czekamy na wasza z mocno zacisnietymi kciukami.
Ja już po wizycie.... Gin ze mnie zadowolona, mówi że macica się już pięknie oczyściła, żadnych zrostów, jajniki jak malowane i we wrześniu możemy zacząć staranka...
no to chyba zacznę odliczać...
przepisała kwas foliowy w dawce 15mg więc mam nadzieję,że tym razem się nie powtórzy już nic złego....
wyższej dawki na rynku już chyba nie ma....
przepisała kwas foliowy w dawce 15mg więc mam nadzieję,że tym razem się nie powtórzy już nic złego....
Ja już po wizycie.... Gin ze mnie zadowolona, mówi że macica się już pięknie oczyściła, żadnych zrostów, jajniki jak malowane i we wrześniu możemy zacząć staranka...
bardzo dobre wieści Nanulika! Trzymam mocno kciuki za szybkie zafasolkowanie, a do tego czasu odpoczywaj i się relaksuj
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Nanulika super wieści, fajnie, że macie zielone światło!! To od września do dzieła Dobrze, że przepisała Ci ten wyższy kwas. Ja przed ciążą brałam ok roku ten 0,4 mg, ale jak zgłosiłam się na pierwszą wizytę z ciążą to gin mi dał od razu właśnie 15 mg.
reklama
Podziel się: