reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
dominikaknika - dzieki za info zakresy to juz moj M ma opanowane :)

wkurzam sie przez ta babe bo teraz mam stracha ze moze cos sie dzieje

szczebiotka - chyba kazda z nas ma stracha i ten strach juz zostanie do konca
ja w pierwszej ciazy mdlosci nie mialam teraz tez jeszcze nic nie mam :)

Cola - dpbry sposob hehehe

Ja mam inny problem mnie odrzuca i mam mdłości na myśl o czymś zdrowym np sałatce, a za to mam straszną ochotę na jedzenie typu "fast food". Kilka miesięcy przed ciążą obróciłam swoją dietę do góry nogami z takiej śmieciowej i tłustej w zupełnie zdrową i mam wrażenie że to się teraz na mnie mści :(

Mówicie że cola pomaga to chyba jutro skuszę się i kupie:rofl2:
ale to uczucie głodu mnie wykończy bo już nie wiem co jeść by chociaż trochę się nasycić...

Co do uczucia "mokrości" miałam taki moment przez parę dni w zeszłym tygodniu. I sikać chodzę co chwilę, szczególnie w nocy :-)

Ja żadnych suplementów nie łykam chociaż gin dał mi Centrum Materna DHA ale wielkość tabletek trochę duża..

No i witam nowe mamuśki :) i gratuluje Andzi, Kreski, Loli i Sylha :-)

o rety, nie mowicie o coli, bo ja do niedawna piłam nałogowo - teraz się boję przez te moje jelita. ja od kilku dni mam straszne gazy, aż wstyd gdzieś wyjść :zawstydzona/y:

Olinkaa mi czasami paluszki, albo jakieś krakersy pomagają, tak żeby cokolwiek do żołądka wrzucić.
Sunovia ja wczoraj zrobiłam zupę z soczewicy i dzisiaj też miałam mała awarię z gazami ;-D
Sanns to może spróbuj sama zrobić w domu coś "fastfoodowego", np. hamburgery, tylko sama zrób kotlety, dodaj do środka co chcesz i w sumie zdrowy obiad gotowy, bo mięso możesz upiec w piekarniku bez tłuszczu, dodajesz kupę warzyw (ogórki, pomidory, sałata itd), a jak jeszcze zrobisz z razowymi bułkami to już całkiem rewelacja :-)

*Alicja* próbowałam , kombinowałam ale to nic nie dało :( mam nadzieję że mi to niedługo przejdzie . Na szczęście jogurty też wchodzą mi gładko :)

Sanns no to jest jakaś różnorodność, jeszcze trochę i napewno wróci Ci apetyt na inne rzeczy. Trzymam za to kciuki! :-)

hej :-) a mi mdlosci przeszly zostal mi tylko bol piersi i jest mniejszy niz na poczatku. ogolnie czuje sie bardzo dobrze. martwi mnie to ze nic sie nie dzieje:-( a moze juz panikuje?nie wiem sama :szok:

reklama
zabka253 spokojnie, przecież nie musi się cały coś dziac, prawda? :-)
Chyba jesteś trochę przewrażliwiona, ale nie dziwie ci się, ja też czasem panikuję bez powodu :rolleyes2:

Do góry