reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Co do witamin to mi mój gin polecił Matruelle ;) bratowa też to piła ;) Ja za wizyte płace 80 zł ;) razem z badaniem usg ;) I powiem wam ze bardzo sie ciesze ze mam takiego lekarza ;))

reklama
Witajcie nowe Mamy, ja też właściwie świeżynka tutaj;-)
Gratuluje Kochane udanych wizyt, Lola wow! super, że dwa serducha choć wcale się nie dziwię, że w szoku jesteś:-D
Ja zawsze chciałam bliźniaki ale mój Synek ma tyle energii, że w wersji podwójnej sobie tego nie wyobrażam, choć Mama mnie pociesza, że On ewenement i kolejne na pewno spokojniejsze będą:-)

Andzia- Matruelle do picia? Ja dostałam próbki od ginia, ale w wersji tabletek...

U mojego ginia prowadzenie ciąży 200zł, ale ja pierwszą wizytę miałam za darmo a kolejne dwie płaciłam tylko 50zł. USG 3D/4D 400zł

lola gratuluje dwóch serduszek :-)

Moje włosy sa teraz w lepszej kondycji mało mi wypada co mnie cieszy, ale jak tylko urodze to zaczną wypadać.
Ja z witamin biore falvit.

Ja zażywam femibion natal 1 z tej firmy mam też kartę cąży "jeszcze cię nie znam a już cię kocham" :) do tegp dupek 3x1 aspargin - czyli magnez potas 2x1 i kwas foliowy firmy puritan's pride.

Ja juz sie gubie to ile jest w tej chwili blizniaczych ciaz ?? gratuluje

ja dzis bylam u lekarza zeby potwierdzil mi ciaze ale niestety jeszcze nic nie widac wiec zla jestem bo ludzilam sie ze juz cos i chyba pojde na bete tylko powiedzcie mi czy jak pojade do laboratorium to co mam powiedziec ??? i ile takie badanie kosztuje nie mam orientacji bo nigdy nie robilam za granica prowadzenie ciazy troche inaczej wyglada niz w PL

jak pojdziesz do lab to powiedz ze chcesz zrobic beta hcg. kosztuje ok 20 - 30zl.
a ktory to u ciebie tydz?

czesc dziewczyny - dzis u mnie gorsze zdecydowanie samopoczucie- cos mocno mnie kluja okolice prawego jajnika, mam twarde podbrzusze i co chwile biegam do lazienki sprawdzic czy nie ma krwi. Mam jakos bardziej wilgotno niz zwykle - biale uplawy i ciagle denerwuje sie, ze to krew. Nie moge wysiedziec spokojnie na spotkaniach i przed kompem :(

Ostatnia edycja:
reklama
w/g om to 6 tydzien sie zaczyna

jutro pojde na bete a w piatek zapisalam sie do innego lekarza bo ta babka to jakas taka nie mrawa była

Do góry