reklama
Szczebiotka
Fanka BB :)
zabka chyba każdą z nas taki moment paniki nachodzi, ja się Mamie żaliłam, że za dobrze się czuje i nie minęły dwie godziny jak nie wiedziałam co ze sobą zrobić tak mnie mdliło
Sanns ja "na codzień" wegetarianka uwielbiająca warzywa, a teraz na samą myśl o czymś "zielonym" mam kamień w przełyku, najlepszy polski chlebek z majonezem i żółtym serem:-)
Sanns ja "na codzień" wegetarianka uwielbiająca warzywa, a teraz na samą myśl o czymś "zielonym" mam kamień w przełyku, najlepszy polski chlebek z majonezem i żółtym serem:-)
Andzia19
Dobry wieczór
O te witaminki to chodziło mi o takie w kapsułach ;P tylko po prostu źle sie wyraziłam ;P
A teraz to tylko pije folik i nic wiecej mam go jeszcze na 2 tyg i pózniej już witaminki
eh mnie też właśnie boli podbrzusze... i kłócia mam ;/ ale gin powiedział ze to normalne bo macica sie rozrasta a i tak sie boje troche ale bedzie dobrze ) ! Was też tak boli??
O te witaminki to chodziło mi o takie w kapsułach ;P tylko po prostu źle sie wyraziłam ;P
A teraz to tylko pije folik i nic wiecej mam go jeszcze na 2 tyg i pózniej już witaminki
eh mnie też właśnie boli podbrzusze... i kłócia mam ;/ ale gin powiedział ze to normalne bo macica sie rozrasta a i tak sie boje troche ale bedzie dobrze ) ! Was też tak boli??
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Ja też miewam bóle podbrzusza, ale po chwili przechodzą. Niestety często czuję się ociężała ach te wstrętne zaparcia ! Ale za to apetyt mi dopisuje- na wszystko, aż się tym martwię.
zilla
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie nowe ciężarówki. Ale Nas już dużo:-)
Ja z tabletek łykam: folik 1x1, duphaston 2x1, pharmaton 1x1.
Jejku nie mówcie mi o jedzeniu, bo ja mam takie smaki, że wszystko bym jadła. Wczoraj nie mogłam oglądać "przepisu na życie" bo cały czas tam gotowali a mnie dosłownie ślinka ciekła;-)
Ja z tabletek łykam: folik 1x1, duphaston 2x1, pharmaton 1x1.
Jejku nie mówcie mi o jedzeniu, bo ja mam takie smaki, że wszystko bym jadła. Wczoraj nie mogłam oglądać "przepisu na życie" bo cały czas tam gotowali a mnie dosłownie ślinka ciekła;-)
Andzia19
jedzonko mniam ;D
Ja to jem co chwile ;P aż sie ze mnie śmieją ;D
Dziś rano zjadłam kanapkę z konserwą no to buraczki i wypiłam mleko haha ;D
A chodzą za mną gołąbki flaczki sałatka jarzynowa PP gofry i lody ;PP
Ja to jem co chwile ;P aż sie ze mnie śmieją ;D
Dziś rano zjadłam kanapkę z konserwą no to buraczki i wypiłam mleko haha ;D
A chodzą za mną gołąbki flaczki sałatka jarzynowa PP gofry i lody ;PP
a ja wlasnie zjadlam kanapké z szynká i salatká sledziowá, heh dla mnie to normalne ale K mowi ze jak slucha na co mam ochote to mu sie niedobrze robi. mdlosci mam najczesciej caly dzien, odrzuca mnie od jedzenia i wszystko jest bez smaku, dopiero wieczorem jem dziwne kanapki alko koreczki sledziowe zapijam kubusiem heh ...
pojechalismy z K do mojego ksiegowego a potem oddac pieniazki za leki za ktore nie wzieli pieniedzy przez pomylke, K strasznie méczyly wyrzuty sumienia ze nie wolno prowokowac losu i trzeba byc uczciwym bo potem za to los moze skarac.
ogolnie dzien ok, duuuuuuuzo lezenia malo bóli, dopieor jak sie poruszalam to lekko zaczelo ale juz ok.
strasznie chodzil za mná kebab ale kupilismy chlebek z ziarnami i zolty serek i salate i pomoglo ... tak sie objadlam ze mi brzuch napuchl, jeszcze tylko zamienie cos slodkiego typu páczek na cos zdrowszego i bedzie normalnie super
A z lekow biore cyclogest 2x2, utrogestan 1x2 i pregna care witaminki.
Andzia super malenstwo ja tez mam klucia i tez mam sie nie martwic no chyba ze prawa strona zacznie mocniej to nie dobrze bo tam mam torbiel.
pojechalismy z K do mojego ksiegowego a potem oddac pieniazki za leki za ktore nie wzieli pieniedzy przez pomylke, K strasznie méczyly wyrzuty sumienia ze nie wolno prowokowac losu i trzeba byc uczciwym bo potem za to los moze skarac.
ogolnie dzien ok, duuuuuuuzo lezenia malo bóli, dopieor jak sie poruszalam to lekko zaczelo ale juz ok.
strasznie chodzil za mná kebab ale kupilismy chlebek z ziarnami i zolty serek i salate i pomoglo ... tak sie objadlam ze mi brzuch napuchl, jeszcze tylko zamienie cos slodkiego typu páczek na cos zdrowszego i bedzie normalnie super
A z lekow biore cyclogest 2x2, utrogestan 1x2 i pregna care witaminki.
Andzia super malenstwo ja tez mam klucia i tez mam sie nie martwic no chyba ze prawa strona zacznie mocniej to nie dobrze bo tam mam torbiel.
T
taycia
Gość
Ja jakis tam wiekszych zachcianek nie mam ... ciagnie mnie do :
McDonalda na frytki,
Harribo kwasnych,
Jajek z majonezem,
Mandarynek,
Czekolady,
Bitej smietany... czyli praktycznie wszystko co niezdrowe i kaloryczne,ale co tam... :-)
Mnie kulo dwa dni temu... dzis nie ma nic ani kucia ani uplawow i tak ma juz zostac
Milej nocki Dziewczyny!
McDonalda na frytki,
Harribo kwasnych,
Jajek z majonezem,
Mandarynek,
Czekolady,
Bitej smietany... czyli praktycznie wszystko co niezdrowe i kaloryczne,ale co tam... :-)
Mnie kulo dwa dni temu... dzis nie ma nic ani kucia ani uplawow i tak ma juz zostac
Milej nocki Dziewczyny!
sylha
mama bliźniakowa
Taycia- hehe to rzeczywiście menu wybuchowe :-), ja teraz jakoś ostatnio nie mogę się określić na co mam ochotę przez mdłości, które mnie ostatniej nocy też męczyły. Po prostu jak jestem głodna już bardzo to jem zazwyczaj jakieś razowe pieczywo z serem obojetnie pod jaką postacią i praktycznie od 2 tygodnie nie tknęłam żadnej wędliny czy kiełbachy- ble
reklama
Witam wieczorkowa pora,
ja wlasnie wrocilam do domku z kursu fotografii, ktory sobie dorzucilam po pracy- raz w tygodniu od 19 do 22.. Fajny jest.
Witam wszystkie nowe listopadowki :-)
Nanulinka oszczedzam sie nie steresuje sie niczym w pracy. Wszystko ode mnie sie odbija jak od trampoliny. Fajne uczucie
Dziewczyny wasze zywieniowe zestawy zachciankowe z jednej strony odrzucaja mnie, a z drugiej strony te paskudne polaczenia skladnikow sa perwesyjnie pociagajace
ja wlasnie wrocilam do domku z kursu fotografii, ktory sobie dorzucilam po pracy- raz w tygodniu od 19 do 22.. Fajny jest.
Witam wszystkie nowe listopadowki :-)
qwas, tez myslalam o torbieli, po twoich przygodach. Ale 2 tygodnie temu na USG tam nic nie bylo - nie wiem, czy torbiel tak szybko moze sie pojawic. Nie znam sie tylko dzis mnie tak dosc mocno bolalodreddka u mnie po prawej jest torbiel i tez mialam klucia i lekkie bóle ... sprawdz u lekarza na usg ... jestem pewna ze to nic zlego ale zawsze warto zbadac ...
Dreddka mam nadzieję,że to nic złego - może pooszczędzaj się trochę w miarę możliwości. pamiętaj! Dla dzidzi wszystko teraz!!!1
Nanulinka oszczedzam sie nie steresuje sie niczym w pracy. Wszystko ode mnie sie odbija jak od trampoliny. Fajne uczucie
Dziewczyny wasze zywieniowe zestawy zachciankowe z jednej strony odrzucaja mnie, a z drugiej strony te paskudne polaczenia skladnikow sa perwesyjnie pociagajace
Podziel się: