Dziewczyny a ja Wam zazdroszczę , ze Wy możecie jeść i to na dodatek taka mieszankę . Ja to od 4 dni czuje mega ssanie ale nie mogę nawet patrzeć na jedzenie . Nie mam kompletnie na nic ochoty , śniadanie i obiad jem na sile po czym jest mi niedobrze. Nie wiem czy to jest dobre dla dzidzi ale nie potrafię się nawet zmusić . I do tego wieczorami tak fatalnie się czuje i chyba mam najgorsze mdłości w ciagu dnia. I coś mi się wydaje, ze to dopiero początek . Chyba blizniaki zaczynaja dawać znać ...
Sylha- Moj gin powiedział , ze kolejna wizyta na 3 maj może być i nie muszę iść szybciej . Kazał znowu zrobić badanie krwi na progesteron i mówi ze przy ciąży bluzniaczej jest on zazwyczaj wysoki wiec ok 12-14 tydzień będę mogła skończyć brać luteine i Duphaston . Powiedział , ze różnica w rozmiarze zarodkow się nie przejmować
Sylha- Moj gin powiedział , ze kolejna wizyta na 3 maj może być i nie muszę iść szybciej . Kazał znowu zrobić badanie krwi na progesteron i mówi ze przy ciąży bluzniaczej jest on zazwyczaj wysoki wiec ok 12-14 tydzień będę mogła skończyć brać luteine i Duphaston . Powiedział , ze różnica w rozmiarze zarodkow się nie przejmować