reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Ja po poronieniu badalam cukier po obciazeniu glukoza i czekalam tez 2h,na dodatek nie zgodzili sie na zagryzienie cytryna i na popicie woda..... masakrycznie mi sie to odbijlo,wrrr....

i dziś kolejny dzionek, czuję się ogólnie dobrze, no i po południu mam wizytę u lekarza, mam nadzieję, że zobaczę tą moją fasolkę na USG :))) miłego dnia,a właściwie to już prawie południa! :)))

wszystkie moje koleżanki też czekały 2 godz
ale co laboratorium to inne zwyczaje, mi pozwoliły jutro wcisnąć sobie cytrynę do tej glukozy

judytaw, o której wizyta?

Cześć,

juz jestem po:-):-):-) serduszko pięknie bije a dzidzia ma 3,5 milimetra:-D:-D taka kropeczka malutka:-)
niestety zrobila mi sie też dosyć spora torbiel w wyniku stymulacji, mamy czekać aż się wchłonie czy któraś z was to moze miała?
zaraz pochwale sie moją kropeczką na wątku wizytowym:tak:

Gosiagro- gratuluje super. Szybko u ciebie to serduszko ...

Mam pytanie- czy są jakies dziewczyny, ktore nie maja objawow . Dzis czytam o waszych objawach w stylu mdłości itd a ja nie mam wogole objawow żebym była w ciazy ....

sunovia wizytę mam na 18:15 :) iz jednej strony się stresuję, ale z drugiej cieszę bo mam nadzieję, że czegoś więcej się dowiem :)

Lola216 ja wprawdzie mam jakieś tam objawy,ale tak naprawdę, to wszystkie są takie jak zawsze miałam przed okresem, a tak poza tym to też nic specjalnego się nie dzieje,więc się nie przejmuj :) lepiej tak, niż jakbyśmy miały spędzić nad muszlą klozetową wiekszość dnia ;)

Gosiapro- super :-), a jeżeli chodzi o torbiel to koleżanka miała i najpierw jeszcze jej rosła, ale potem się szybko wchłonęła- także będzie dobrze :tak:

Judyta- to czyli dorwałaś ginia na prywatną wizytę? Trzymam kciuki!!!Ja muszę jeszcze do jutra poczekać

reklama
ciekawe, jak tam ulala, dziś miała mieć usg znów tylko nie pamiętam o której godz

ja leżę pod kocem, coś mnie zimno telepie.

a co do objawów, to ja dziś pierwszy raz miałam mdłości i tak naprawdę to nie wiem czy to były takie ciążowe, czy się negatywnie do tej glukozy nastawiłam po prostu.

Do góry