reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
ulala, no widzisz! :))))
super, bardzo się cieszę :) ale ja od poczatku wiedziałam, że będzie ok. co do swojej ciąży chciałabym być tak pewna, jak co do twojej :)

Hej:)
Gratulacje dla wszystkich które widziały już cudowne serduszka:)
Ja mam wizytę 22 więc to na pewno bedzie jeszcze za wcześnie na serduszko

Witam wszystkie przyszłe mamusie. Zaglądam do Was już od 03 marca, gdy zobaczyłam 2 kreseczki na teście, ale jakoś dopiero po wczorajszej wizycie u ginekologa, kiedy zobaczyłam mój mały pęcherzyk, poczułam się pewniej i postanowiłam dołączyć do grona przyszłych mam listopadowych. Mam nadzieję, że lista jeszcze nie zamknięta:-)

reklama
Nikita witaj!

Sunovia, ty powinnas być pewna swojej ciazy zwłaszcza ze dziś czujesz sie wyjątkowo ciazowo! Wymioty tylko potwierdzają Twój stan.

Do góry