Witam się dziewczęta poweekendowo, chyba dziś będę Wam odpisywać cały dzionek bo widzę że trochę popisałyscie przez weekend!
Nimfii ta złośliwość Kuby to chyab dla 4fun
zaszlałaś z tą sukienką kochana!! I włoski, no no no...
ankusch fajnie że Martysia tak fajnie się odstawia od cysia!!
magggipka jakoś pzreoczyłam o tej depilacji jak pisałaś do Nimfii. A pamiętasz może jakim laserem to robiłaś??
Majuśka to Patuśka opd grudnia chodzi tak?? to żłobek państwowy?? Widzisz moja Maja praktycznie nie miewa kataru-wody. Jej zaraz zapycha wszystko i jedynie po czym można poznać że coś jej tam siedzi to to że wiecznie ma otwartą buźkę.
Gola ale Pola Ci drepta na spacerach!! Wow!! My znów w domu siedzimy już długo.... To się kochana wybawicie na weselach
będziesz świadkową u brata?? a to drugie wesele to u tego fajnego kuzyna?? Jak Babcia na sankach?? Dała rade pochodzić troszkę?? Talentu plastycznego zazdroszczę baaaardzo!! Ty to w ogóle fajna dziewucha jesteś!! ładna, zgrabna, mądra, utalentowana. Chyba popadam w kompleksy...
mirelka nie słyszałam o tym Gray'u. musze sie w koncu jakos zorganizowac i znaleźc czas na czytanie!
Angun u Ciebie jeśli nie ciąża to pewnie zmęczenie... Co do upadku Artika to niestety czest tak jest ze chce sie ratowac a efekt jest odwrotny... Kochana Ty masz złotą tesciowa!!! Co do kredek to ja zamówiłam Mai takie:
Absolutna Nowośc dla najmłodszych Kredki klocki (2953553229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeszcze ich nie dostałam, więc nie wiem jakei są.
helenka na pewno jak się człwoiek zagłębi w skład niektórych produktów to wszędzie kurde wszystko jest....
mycha na pewno kochana dużo sił w pracę angażujesz... a Ty taka chudzinka! Kochana z tego co widzę tu to wszystkie mamy tyle obowiązków. kochana fajnie ż emasz takich klientów weekendowych!! Ja tez czekam na wiosnę jak nei wiem. Oby przyniosła same pozytywy!! Czekamy na wieści od dentysty! Nadia ma bardzo dużo ząbków
Co do mleka krowieko to Maja wcina
Tzn dostaje grysik, owsiankę itepe
anus witaj
To sie mała stęskniła za tatusiem... buziaki!!
Aneczka fajnie że Zosieńka się z Tobą kąpała. Maja sie ze mną pluskała jak była malusia
Ssabrina fajnie ze snieg u Was posypał!! Korzystajcie kochana!!
Angie kochanie rozumiem Cię doskonale!! Mam nadzieję że gorący okres w parcy się skończy i w końcu znajdziesz czas na troche odpoczynku!!! Musisz znaleźc chwilkę na odpoczynek! Bo sie wykończysz!! Kiedy Wy kochana w te Tatry jedziecie?? Myślę że to bedzie dla Ciebie fajny relax! Trzym się kochana i pamiętaj że zawsze możesz się tu wyżalić i ponarzekać!
Ponko graty zdanego egzaminu!! No i super że masz nowy aparacik!!
Nimfii wiem ze keidyś kursy były na stronie Wojewódzkiego Urzędu Pracy wymienione ale to musisz sobie sparwdzić jak jest u Was.
martttika kochana ja mam u nas komis jeden i zaglądam tam jak mam czas. W sumie dawno nie byłam. powiem tak: zabawki wolę kupować tam, bo widzę na miejscustan i nie przepłacam za pzresyłkę. Ciuszki neistety wychodzą drożej niż na allegro. Kupiłam kilka kombinezonów tam, kurtkę, krzesełko do karmienia, stoliczek edukacyjny, szczeniaczka uczniaczka więc takei rzeczy które sporo kosztują (chyba coś jeszcze ale zapomniałam).
Justynaz oby kaszel całkiem sobie poszedł!! Fajnie że wybralas się gdzieś ze znajomymi!!
U nas weekend ok. D wlasnie poszedł z Mają do kontroli do lekarki. Mam nadzieję że będzie ok. Cały weekend siedziałam z Mają w domu ale musze Wam powiedziec ze odpoczęłam troche w końcu. W sb D pół dnia nie było i sobie fajnie posprzątałam z Maja. Pogotowałam i popołudnie było leniwe. Wczoraj też tylko zupę na dziś ugotowałam, zrobiłam wczorajszy obiad, poprasowałam a reszta dnia leniwie. Aż mnie dziwota bierze!!
żaluję tylko że nie mogliśmy an saneczki isć:-( Biedne to moje dziecię:-
-
-(
Biorę się do pracy. Miłego dnia!