Hej maminki :-)
Witam sie sobotnio u nas nocka bez zmian dzisiaj 3 pobudki z przechodzeniem do mojego lozka i pobudka po 6
a byly juz takie fajne 2 nocki ehh no coz nadzieja pozostaje ze moze dzisiaj sie wyspie
u nas pogoda super wczoraj pod wieczor zaczal padac snieg i troche go napadalo hurrra wiec zupka juz mi sie konczy gotowac Sami wlasnie zasnal jak wstanie to jemy zupe i do parku pojdziemy na 1h chociaz pobiegac :-) wozkiem bo sanek nie mamy ale nie jest az tak zle bo sniega do kostek tylko mamy a nie do kolan
maggipka dobrze ze Amelka juz lepiej i ze wizyta sie udala i dobre wiesci byly,Gratki za zakonczenie cycowania,brawo ze tak dlugo karmilas ;-)
Gola zdrowka dla mamy,jak tam sie czuje po sciagnietych szwach?? a my juz zdrowi meczylismy sie kilka dni tylko Ja bardziej niz Sami co mnie bardzo cieszylo ze go tak bardzo nie zlapalo a sniegu raz jest wiecej a raz mniej ostatnio utrzymal sie 2 dni i zniknal no ale wczoraj wieczorkiem znowu nam dosypalo pewnie bedziemy musieli sie nim szybko nacieszyc bo raczej sie nie utrzyma za dlugo
a z chlopem jak to z chlopem tak jak piszesz w kazdym zwiazku sa wzloty i upadki i jakos trzeba przez to przejsc no ale czasem czlowiek juz jest tak opadniety psychicznie ze nic sie nie chce nawet walczyc ale jakos sie podnosze jeszcze i staram sie dla synka :-);-) Polcia niezle trasy pokonuje na nozkach,brawa dla malej :-)
Angun dzieki za przywolanie mnie do porzadku
;-) obiecuje poprawe hehe :-) a z tym rodzenstwem oj u nas na razie nie ma mowy o drugim bobiku mimo iz cos tam mowilismy ale na pewno nic w najbizszej przyszlosci sprawy mojego A. nie sa jeszcze pewne i jasne (paszport) wiec na razie Sami musi sie nacieszyc nami ;-) a z ta taxi no jest to fajna sprawa miec takie zabezpieczenie w razie jakby nie bylo pracy to zawsze od razu mozna cos zaczac temu moj to robi bo w firmach roznie bywa czesto zwalniaja albo i upadaja.No to czekamy do przyszlego tygodnia ciekawe czy Artik bedzie mial rodzenstwo czy jeszcze bedzie musial poczekac?a jak bys chciala??
mycha Gratki dla Nadulki za tyle zabkow !!! no i super ze tak bezobjawowo wyszly ;-) a co do krowiego mleczka to JA synkowi normalnie daje krowie mleczko dostaje kakao no i robie mu codziennie kaszki na krowim mleku a MM dostaje tylko rano i wieczorkiem do popicia i powoli juz bedziemy rezygnowac i zostawac tylko na krowim
anus fajnie ze urodzinki Olafka sie udaly ;-) Sami tez krzyczy jak oszalaly jak sie mu czegos nie da albo na cos mu sie nie pozwoli az uszy bola
ponko spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe Wszystkiego co najlepsze kochana !!!
Milej soboty zycze ;-)