mikado a u was szczepia jeszcze MMR? w Polsce juz wszedzie mam nadzieje Priorix - to jest nowsza wersja tamtej szczepionki i wedlug obserwacji nie dawala tylu powiklan co amta... No a MMR z tego co pamietam wysoka zawartosc rteci miala i dzieciaki po niej chorowaly - autyzm itp. Niedawno wklejalam linki na watek o zdrowu maluszkow. z tym ze te badania na jej temat ponoc sfalszowal ktos prowadzac badania na "wlasna reke". Skomplikowane to, choc w rezultacie wyszlo na to ze chyba nie jest ona az tak straszna jak przypuszczano bo to poprostu jakis facet celowo chcial pokazac jej negatywne skutki stosujac ja w sposob niedozwolony.
No nic... Mikado zdrowiej! Oby brzuszek juz odpuscil ci....
onanana chlopaki jeszcze lekko kaszla ale lakarka mowi ze do tygodnia jeszcze moga. Infekcja gardla niestety ale luzne kupki dzis juz pozegnalismy wczoraj dalam Smecte. A jak chodzi o diete to kuba chetnie wcinal kaszki ryzowe, niestety marchewki nie chcial
No faktycznie Twoj tata ma taka wersje hard tej chemi.... Tesciowa kazdorazowo byla 3 dni w szpitalu a chemie miala podawana tylko przez kilka godzin. Seriami co 3 tygonie. Niebawem idzie na ostatnia. Markery nowortworowe jej spadly ponizej 1000. No i odzyła... Tzn nie oslabia jej chemia tylko wlasnie z kazda kolejna czuje sie lepiej. zdrowka dla taty!
niuniunia czytalam wczoraj na necie ze jesli biegunka utrzymuje sie ponad 3 dni warto podac cos wiecej. wiec dalam kubie wczoraj Smecte i faktycznie juz dzis z rana zrobil mi normalna kupe Angun jeszcze mi polecala Hydronea Baby do nawadniania dziecka przy biegunce. Mozesz jej dac, po co sie ma meczyc ;-)
Ja na ospe nie szczepilam Macka i Kuby tez na razie nie bede.
Mia i Sami 100latek dla Was kochane roczniaki!!!
No nic... Mikado zdrowiej! Oby brzuszek juz odpuscil ci....
onanana chlopaki jeszcze lekko kaszla ale lakarka mowi ze do tygodnia jeszcze moga. Infekcja gardla niestety ale luzne kupki dzis juz pozegnalismy wczoraj dalam Smecte. A jak chodzi o diete to kuba chetnie wcinal kaszki ryzowe, niestety marchewki nie chcial
No faktycznie Twoj tata ma taka wersje hard tej chemi.... Tesciowa kazdorazowo byla 3 dni w szpitalu a chemie miala podawana tylko przez kilka godzin. Seriami co 3 tygonie. Niebawem idzie na ostatnia. Markery nowortworowe jej spadly ponizej 1000. No i odzyła... Tzn nie oslabia jej chemia tylko wlasnie z kazda kolejna czuje sie lepiej. zdrowka dla taty!
niuniunia czytalam wczoraj na necie ze jesli biegunka utrzymuje sie ponad 3 dni warto podac cos wiecej. wiec dalam kubie wczoraj Smecte i faktycznie juz dzis z rana zrobil mi normalna kupe Angun jeszcze mi polecala Hydronea Baby do nawadniania dziecka przy biegunce. Mozesz jej dac, po co sie ma meczyc ;-)
Ja na ospe nie szczepilam Macka i Kuby tez na razie nie bede.
Mia i Sami 100latek dla Was kochane roczniaki!!!