AnnaJ ładne u was ceny żłobko/przedszkola... Kochana nie zechciałabys mnie zaprosic na obiad??? Smakolyki jadacie
)
anus fajnie że jesteś zadowolona z wizyty u tesciowej. Ona tez w UK mieszka? szkoda ze lekarz Ci nie pomógl.. Kochana to moze jakies jessienie przesilenie?? mam nadzieję że dobry nastrój szybko powróci! Spraw sobie jakiegos wystrzalowego ciucha na rocze, to ochota na przygotowanie go będzie inna zaraz!! Trzym się kochana!!
Gola gratki dla Poli! O Majce i o tacie zaraz opowiem ogólnie (bo pytałaś w którymś poście do tyłu). Jestem ciekawa co u was ale zaraz zajrzę na zamkn czy pisałas coś. mam nadzieję że wsjo dobrze!!
Winki normalnie mnie wytsrachałas ze mnie z roboty wyrzucą za BB!! Chyba bym się pochlastała!!
helenka dla Olusia tez graty!!! Super niespodziankę miałaś jak po niego zajechałaś!! powodzenia jutro&&&&
Angun graty dla Artika na pierwsze kroczki!! Mam nadzieję że teściowa jednak po roczku wezmą na zabieg!
Niuniunia no z tymi opłatami za żłobek paranoja! To chyba tylko u mnie tak fajnie.. Kurde kochana Ty zaś pewnie odstawisz dżamprezę!! czekamy na foty!!
anus Mai własnie nic nie charczy w gardle ani nosie... Niesttey wczoraj nie dałam rady napisać posta.. heh
potworek super że już jesteś nazot z nami!
asia spoko ani się obejrzysz jak będziesz wysprzątaną chatę i bedziecie mieszkać
))
martttika widze że do sądu poszłaś. Brawo kochana!! Dzielna z Ciebie babka!!
Mikado kochana ściskam Cię mocno! Dobrze że masz zdrowe podejście do sytuacji!
Ssabrina ale mały rozbrykaniec z Samiego, nie daje mamusi odpocząć...
Filipkowamama hehe ale z Zuzi dwocipnisia... szkoda kochana że Ty się stresowac musisz jak ona tak fika... kochana Ty jak pamiętasz drogę do mnie to przjeżdżaj kiedy masz ohcotę! (ogranicza nas moja praca... ) ale zawsze możemy się w jakaś sobotę umowić też.
Mary udancyh przygotowań!!
Anek kochana co u Was??
Katerenika biedna Patysia z tą ranką na podnebieniu! Do wesela sie zagoi
) My tez Cie kochamy.. (cóż za wyznania..)..
mirelka recaro też jest fajny. Przymierzaliśmy majkę do niej ale ona wtedy malutka była i jakoś mi się za mala wydawała...
magggipka graty kroczkow Amelkowych!! Ja mleka mm nie daję wcale więc nie pomogę.
Margana kurd zdówka dla Ciebie kochana!! Wspłczuję problemów, mam nadzieję że dacie im rade.. Graty ząbków!
Ankusch wow, jestem pelna podziwu że Twój mąż Wam towarzyszył zawzse u lekarzy!! Ja to z małą sama latam , chociaz może ze 3 razy D też sam szedl. Szkoda ze szczepienie pzrepadlo. my dziś tez miałyśmy mieć ale nawte nie poszła, gadalam wczoraj z lekarką pzrze fona i bez sensu byłoby iść.
Aneczka a mi sie zdawalo ze juz wrzucalaś filmik jak Zosia chodzi??
Cocca zdrówka dla Franusia!! Dobrze że z mamą lepiej!!
Nimfiiwalka z chorowaniem wygrana??? Maja juz bardzo długo kpie się w wannie.. U nas na biegunkę pomógł Nifuroksazyd i kochana niestety ale dieta.
Gola, Filipkowamama ja też sie chce z wami zobaczyć!! Będę ryczeć cała noc że o mnie zapomniałyście...
syl kochana rozumiemy ze pracy dużo przed urodzinami tylko pamiętaj prosze że my na zdjęcia z imprezek jesteśmy łase Oby się wsjo udalo!
Lenko (AniaSm), Tosinko (Kachutka) spełnienia wszystkich marzeń!!!!
Kochane ja mam mega zajob i nie wyrabiam. Tearz juz mi oczy leca ale musze w końcu do was napisac bo tęsknię.
Wczoraj z prayc nie dałam rady. Rano zawoziłam tatę, potem jak wróciłam masa roboty. Dziś też zajob (zamykanie miesiąca).
Tata: odstawiłam go do szpitala. Od jutra ma chemię przez 5 dni, ma mieć kroplówę niby 20-22 godziny, dwugodzinna przerwa i znów... potem 13 dni przerwy i znów take chyba mega atak?? ja się na tym kompletnie nie znam ale boje się że tatę to bardzo osłabi a i tak juz jest kiepski.... trzymajcie za niego kciuki, a ktora chce niech się pomodli... Boje się o niego, widac że źle się czuje, jest nerwowy, boi się... nie umie spać.
Maja: jak wiecie, sb , ndz stan podgorączkwy. od poniedziałku niefajne kupy (max 4 dziennie- wczoraj). w pon, wieczorem pierwsza meeega śierdząca kupa, wczoraj w żłobku to samo. dzis juz o nieo lepiej, 2 kupy były. Nie takie gnioty ale tez ne smrodlawa woda ze śluzem. Do żłobka chodzi. Poza tym 2 ost noce spała fatalnie. Masakra!! Cycka wypije, daję ją do łóżeczka i miałczy...
To tyle u nas. ja jestem mega zmeczona, nie mam kiedy sie wyspać, posiedzieć, poczytać:-( Teraz jeszcze musze pranie powiesić...
Dobrej nocki kochane!