Hejka
nimfii - chyba Angun poelcała tą kulę, portałki superowe. Dobrze wiedzieć, że taki dobry ten Argol
Najważniejsze, że zdrowiejecie!
Syl - najlepszego dla Twojego męża
Dużo gośći bę∂zie miał Igorek??
anus - przytulam, każdą z ans czasem dopadają takie doły. A to prawda zawód mama - najcięższy na świecie, uśmiechnij się jutro będzie lepiej! Ja też mimo, żekocham nad życie tego mojego Poliszona, to czasem wysiadam
Margana - zdrowiej kochana! Gratuluję Nati kolejnych ząbków, to prawda idą jak burza! Mam nadzieję, że te problemy to tylko chwilowe!
Filipkowa mama, nie jesteście z ZAgłębia?? Skąd pochodzicie? Musimy się zobaczyć ! I odchamić porządnie blisko mamy do siebie
Ssabrinkoo - no to faktycznie doopa blada z tymi lekarzami w UK :/ Lubię jak piszesz o Samim Krasnal, bo mój tata też tak nazywa Polkę
AnnaJ - dziękuję za ciepłe słowa. Kurcze, jakbym miała takie wychodne raz w tygodniu, to pewno i odzywaczaiłabym się zakupów jak z piórkiem w tyłku, gdy Pola zostaje w domu. I jak smakowała Tymusiowi kasza? Fajnie, że myślicie o rodzeństwie dla Tymusia
nimfii - ja kąpie w misce wielkiej- bo mi tak wygodnie, wody mniej leję, czasem młoda się kapie ze mną ( ja najpierw biorę prysznica
Aneczko - zdolne te nasze dzidziory, Polisz też wstaje gdzie może nie podpierając się i pędzi, bo wczoraj to tak z lekko nieśmiało, a dziś już tempo chodzenia ma niezłe! Może uda mi się filmik dodać. Ja do dziś pamiętam, jak Wasza mała wysoko główkę trzymała jak taka maleńka była, nawet foto pamiętam jak u taty leży na brzuchu i tak główkę trzyma!
Ankusch - buziaki :****************Ale fajnie
Niuniunia - super, że uszko coraz lepiej, czekamy na foty tortu! Zdrowiejcie!
maggipka- nie zczaiłam, gdzie jedziesz się mrozić?
Dziewczyny byłyśmy ponad 2,5 godziny na sacerowych zakupach. Słonecznie, ale zimno bardzo. Kupiłam na placu małej rękawiczki takie cieplutkie na sznureczki ecru kolorek - 7 zł, ale na serio fajne.
Nas traganie z warzywami, dojzrała banany i tak się darła bamam, bamam , że kobita się pyta czy jeszcze mi zapakować - i wzięłam 3 mimo, że w domu mamy z 5 jeszcze
Ale się ludzie uśmiali.
Poza tym robi się mały zbój, dupskiem rzuca jak się jej coś weźmie i dre się
Buziary :*
Pola wstaje ciągle, nie musi się niczym wspierać i chodzi coraz szybciej, potrafi przejść cały przedpokój, pokój i wraca i znowu to samo
Duma mnie rozpiera ( z resztą jak każdą mamę
onanana - Co u WAs, tak tata??