reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej...
Angun, dzięki, że chociaż Ty mnie zauważyłaś :-D
No nic, trzymajcie się, ja się odezwę, jak zakończę swoje sprawy, a jedna się skończy zacznie następna...
Zdrówka dla dzieciaków i dla Was.

reklama
100latek kolejnym roczniakom :tak:

Dla Lenki (AniaSm) oraz Tosi (kachutki):-D

Ostatnio także urodziny miala Ala (Marta_Ka_82)... Zauwazone na FB ;-)
Pozdrawiamy!

Hello
nimffi
to twój Kubulek jakoś delikatnie te 3-dniówkę przychodzi ;-)sąsiadka mi ostatnio mówiła że jej wnuczka miała już kilka razy ale czy to możliwe?!:szok:
filipkowa moja jak miała trzydniówkę miała prawie 39 ale byłam w strachu cała mokra.Super że tata angażuje się do usypiania ;-)
maggipka Brawo dla Amelki to teraz będzie latać...;-)
potworek wracaj wracaj -musowo ;-)Wszystkiego dobrego

U nas chyba szczepienia dziś nie bedzie mała ma jakby katar i coś w nosie chrącha...wczoraj ciekło z jednej dziurki dziś i chyba z drugiej:baffled: Martyna wczoraj 2 drzemki nie miała i zasneła o 20.30 i masakra wstała o 5.30 :szok: ehhh ile godzin wasze bobiki śpią w nocy? moja max 9h i styka oczy jak 5zł koza mała ;-)
Moja mamśka ma do mnie przyjechać i pójdziemy na 12 do pediatry pierwszy raz idziemy bez taty...od urodzenia tata nam wszędzie towarzyszył u pediatry,ortopedy,okuslity i na morfologi no może raz nie był jak to szpitala musiałam jechać jak miała 12dni co mi się zakrztusiła i pogotowie wzywałam a tata był w pracy...Mała śpi od 8 i w sumie dobrze bo potem chciałaby spać o 11 a mysimy po 11 wychodzić a tak bedzie wyspana i pewnie będzie potem 2 drzemka .
Miłego dnia

Buziaki dla kolejnych naszych roczniaczków :-) dużo zdrówka ;-)

Ostatnia edycja:
ankusch niby trzydniowke ma sie tylko raz ale juz nic mnie nie zdziwi ;-) jak uslyszalam ze roczne dziecko ma półpasiec, albo inne choruje na odre mimo ze bylo zaszczepione :eek: to juz mnie nie zdziwi nawet wirus trzydnowki atakujacy kilka razy ;-)

Kuba to mały śpioch.. On spi 2-3 razy dziennie a zwlaszcza teraz jak jest chory. Jesli ma dwie drzemki to dłuższe np 1,5-2h. a jak ma 3 drzemki to krotsze po 45min.
A w nocy to zazwyczaj idzie spac przed 21 a teraz wstaje ok 7. z tym ze w nocy budzi sie czesto - no ale to wszystko an okres choroby zobaczymy jak z tym bedzie jak juz wyzdrowieje.

a czy ktos korzysta albo mial doswiadczenie z mazakami albo kredkami do kapieli? Bo zastanawiam sie ktore byloby bardziej praktycznie?

http://allegro.pl/studio-aqua-kredki-do-rysowania-w-kapieli-10szt-i2753726638.html

http://allegro.pl/markery-mazaki-do-kapieli-wanny-ciala-6-kol-tychy-i2770775968.html

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja znowu tylko na moment, Frankowi cieknie katar hektolitrami i miał w nocy prawie 3 godziny przerwy w spaniu, jak na złość akurat jak ja byłam po ćwiczeniach padnięta (wracam przed 11 do domu a on się obudził o 1:20:eek:). Z mamą lepiej w końcu wstała z łóżka i powoli stara się wracać "do życia" oczywiście na razie jest trochę ograniczona, szczególnie, że dużo chłonki jej ciągle spływa i ciągle boli, ale już nie leży.

Mikado bardzo mi przykro!

Dzień dybry lachony!

WSzystkiego najlepszego dla kolejnych rocznych bobików!! 100 lat!

Cocca- kurka blada! Bidulek :( Super, że mama ma się lepiej, czy u Was też takie piękne dziś słoneczko - jeśli tak to z pewnością świeci dla mamy :tak:

potworek - będzie dobrzei u mnie powoli coś zaczyna się klarować, może w końcu będę mieć tylko bierzące problemy a nie ten cały syf od maja! Trzymam kciuki, co by tylko już lepiej u Was było!

mirelk o - ten Recaro macie do ilu kg?? Ja też ciągle z POliszonem, jak jej nie ma, to normalnie ajk bez ręki - muszę wyskakiwać bez Niej, ale dzwoniła wczoraj kumpela i w sb może wyruszymy na miasto!!!! Ja co ostatni raz chyba z 3 lata temu!:cool2:

Filipkowa mama
- mam podobnie, z tym, że latam po sklepie jak opętana, jakbym co najmniej noworodka w domu miała i za chwlię miał domagać się cycka! Brawo dla tatusia! Nadają z córą na tych samych falach, On mówi, że pora spania, Zuzia wie , że trzeba iść spać :)

maggipko
- graty dla Amelki! Polcia wczoraj też się rozkręcała, wstaje gdzie popadnie, nie podpierając się niczym i idzie, tak śmiesznie jak taśtusia ;) No i udało się Jej wyjść z pokoju, zrobić zakręt i wejść na przedpokój - razem z 3 metry będzie :D Powiedz mi macie Tobi 9-18? Ile kosztował??

nimfii - super te mazaki, nie miałam jednak nigdy styczności , ale mi się mega podobają - napiszę do Mikołaja ;) Jak Wasz domowy szpital, jak się czujecie??

Pola śpi od 9:45, wcześneij odkurzyłam, ugotowałąm jej teraz łososia , do tego marchewka i ziemnaiki, nie wiem jak zje, bo ostatni znowu nie ma apetytu:/ Dla ans ziemniaki, saltka, z paryki, kapuchy pekinskiej , cebuli i pomidorow , i musze jak mloda wstanie zrobic polediwczke, tzn ubić sol pieprz i na maselko. U nas cudna pogoda, slonce i czyste niebo, tylk ochlodno jest - jak tylk oPola wstanie wyruszamy w teren i drobne zakupy.

buziaki , milego dnia!

cocca biedulki jestescie tez zdrowiejcie ;-)

gola
a ja wlasnie chciala zakupic chlopakom takie do kapieli - wszyscy zachwalaja te mazaki creyola... a sie zastanawiam czy jest jakas roznica jak sie bierze kredki -co jest bardziej wydajne na przyklad ;-)

Za mna ciezka noc... glowa mnie bolala i bylo mu doszno... A tu jeszcze raz wielkie dzieki dla angun za polecenie Argol :-) Cuda dziala lepiej niz tabletki przeciwbolowe - nacieralam sobie nic czolo i skronie i bol glowy odchodzil na kilka godzin i moglam spac naprawde spokojnie :tak:
Dzieciom zostal kaszel ale jest juz calkiem dobrze. Mąż jak to facet - chyba troszke naciąga to ze az tak zle sie czuje :confused2: do pracy chodzi ale w domu nie ma sily na nic :sorry: ale i jego powoli opuszcza wirus brzuszkowy :tak:

kuplam dzis na allegro kubie kule hule vtech w jezyku polskim ;) dostanie od mikolaja ;) duzo dobrego o niej slyszalam chyba nawet tu na forum

zamowilam wlasnie spodnie dla kubusia i polecam ;)
http://allegro.pl/primark-spodnie-dresowe-early-days-80-cm-12-18-m-i2791484102.html

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:):tak:

U nas pięknie słonecznie, aż chce się żyć!!!!!, nocka przespana od 19.45-7.20. jestem mega wyspana oby dziś też taka była :tak: mała tnie komara, ja co nieco posprzątałam i jest git:tak:

:tak:
Dzisiejszym solenizantom Roczkowym Wszystkiego dobrego:)

Gola no to udanego wyjścia kochana życzę w sobotę, poszalejcie ile się da, u mnie to samo jak jestem gdzieś bez małej na zakupach to latam jak opętana po sklepach nie umiem się zrelaksować wszystko szybo aby tylko jak najszybciej być w domu przy małej uf ale muszę wrzucić na luz
fotelik mamy ten od 9-36kg :tak:
Ankusch Miłego dnia z mamą ale szczęściara z Ciebie:tak:, powodzenia u lekarza, zdrówka dla małej Martynki:tak:
Cocca super że mama nabiera siły oby do przodu mimo wszystko z uśmiechem na twarzy. Dla Franka zdrówka życzę,:tak:
Maggipka Gratulacje dla Amelki :tak:
Nimffi nie mamy tych mazaków jak dla mnie zbędna rzecz, dla mnie kąpiel ma być kąpielą a nie zabawą w malowanie mazakami nie powie kaczuszka w pianie mile widziana :) Fajnie spodnie i jak cena atrakcyjna, ja szczerze nie mam dla Liwii żadnych spodni dresowych po domu śmiga w getrach, legginsach:)
Onanana co tam u Was, chyba dużo pracy co? Miłego :)
Mary również życzę Miłego Dnia, szkoda że tak króciutko, trzymaj się dzielnie:)

Ja czekam na siostra ma wpaść pokupiła mi parę pierdółek z IKEA i będziemy się rozliczać buuu znów kasa ucieknie z portfela:szok: mój m to już mówi że mam jopla na punkcie IKEI

Miłego dnia:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry