Dzień dybry lachony!
WSzystkiego najlepszego dla kolejnych rocznych bobików!! 100 lat!
Cocca- kurka blada! Bidulek
Super, że mama ma się lepiej, czy u Was też takie piękne dziś słoneczko - jeśli tak to z pewnością świeci dla mamy
potworek - będzie dobrzei u mnie powoli coś zaczyna się klarować, może w końcu będę mieć tylko bierzące problemy a nie ten cały syf od maja! Trzymam kciuki, co by tylko już lepiej u Was było!
mirelk o - ten Recaro macie do ilu kg?? Ja też ciągle z POliszonem, jak jej nie ma, to normalnie ajk bez ręki - muszę wyskakiwać bez Niej, ale dzwoniła wczoraj kumpela i w sb może wyruszymy na miasto!!!! Ja co ostatni raz chyba z 3 lata temu!
Filipkowa mama - mam podobnie, z tym, że latam po sklepie jak opętana, jakbym co najmniej noworodka w domu miała i za chwlię miał domagać się cycka! Brawo dla tatusia! Nadają z córą na tych samych falach, On mówi, że pora spania, Zuzia wie , że trzeba iść spać
maggipko - graty dla Amelki! Polcia wczoraj też się rozkręcała, wstaje gdzie popadnie, nie podpierając się niczym i idzie, tak śmiesznie jak taśtusia
No i udało się Jej wyjść z pokoju, zrobić zakręt i wejść na przedpokój - razem z 3 metry będzie
Powiedz mi macie Tobi 9-18? Ile kosztował??
nimfii - super te mazaki, nie miałam jednak nigdy styczności , ale mi się mega podobają - napiszę do Mikołaja
Jak Wasz domowy szpital, jak się czujecie??
Pola śpi od 9:45, wcześneij odkurzyłam, ugotowałąm jej teraz łososia , do tego marchewka i ziemnaiki, nie wiem jak zje, bo ostatni znowu nie ma apetytu:/ Dla ans ziemniaki, saltka, z paryki, kapuchy pekinskiej , cebuli i pomidorow , i musze jak mloda wstanie zrobic polediwczke, tzn ubić sol pieprz i na maselko. U nas cudna pogoda, slonce i czyste niebo, tylk ochlodno jest - jak tylk oPola wstanie wyruszamy w teren i drobne zakupy.
buziaki , milego dnia!