reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

No, jeszcze nie chrapie na kanapie. :-D

Jeju, wlasnie mi sie przypomnialo, ze rok temu mialam przeprowadzona w szpitalu probe obrocenia Mii z ulozenia posladkowego!... :shocked2: W zyciu tego nie zapomne! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A za 13 dni moj maluch juz byl na swiecie! :happy2:

Gola
- wez sobie cos na bol glowy... A do IKEI to nawet bym sie wybrala! :tak: Do najblizszej mam 70 km, ale za 3 lata ma stanac tu pod nosem! Oj, to bedzie moja zguba!... :zawstydzona/y::-D

reklama
Monia jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!kochana dużo zdrówka,miłości i spełnienia wszystkich marzeń :*
Natalko kochana sto lat * dużo zdróweczka i szczęścia!!!
Gola mnie dziś te łepetynka boli i nawet kawa nie pomaga :/ nam wczoraj tez Zuzia padła w aucie i juz nie pojechalismy na jeden cmentarz ale nadrobimy w niedzielę
Sabrina u nas też dzis ładnie ale dopiero po południu się wyklarowało i jak fajnie ciepło, Fajno że Sami poszalał na placu :)
helenka ja też zawsze zastawiam taboretami Zuzia przejścia do kuchenki bo ona to uwielbia kurki od gazu oszołomka mała:-)
mary-beth jak widze Twoje kawy to slinotoku dostaję:-) takie cuda zawsze wrzucasz, mniammmm
anus ja nieraz tez tak mam ze jak ktos przyjdzie albo gdzies pojdę to tak po 23 zaczynam nałogowo ziewać, ehh starość mnie dopada chyba:-D
Nie dam rady wszystkich postów nadrobić za duża produkcja :)
U nas wczoraj fajny dzień objechaliśmy cmentarze a jak wróciliśmy to zaczeło padać takze się na udało. Troche sie z moim posprzeczałam bo mowiłam ze ja wychodze na babski wieczór i on ze tez chce wyjść no przepraszam ale też mam prawo choć trochę się zrelaksować, wkurzył mnie jak nic! Między nami jest ok ale czasami wyjedzie z taką akcją ze odpadam :/ ale ciul... oczywiście ja wyszłam:-)
Moja Zuzia nadal ma tylko 2 ząbki, dolne jedynki i narazie nic się nie kluje tzn. coś tam jest na rzeczy bo w nocy maruda starszna z niej ale narazie nie widać.
Miłego wieczoru

mary beth uwielbiam IKEĘ (nie wiem jak to odmienic polski lezy,angielski leży) ale podoba sie to jak ten sklep jest zorganizowany, zwłaszcza jak ktoś szuka pomysłu na urządzenie jakiegos pomieszczenia i ciezko z niego wyjść bez chociażby jednej dronostki, ja mam fajnie, bo najbliższa mi Ikea jest tam gdzie moj brat mieszka.
gola dobre z tym palcem w nosie, na pewno niechcący, Marika mnie niechcący ugryzła i mam mini siniaka :-( Młoda mi przysneła na koniec spacerku w wózku, ale wjechałam do domu naszą landarą i przełożyłam ja do łozeczka i spi juz ponad godzine, a Tata obok w łóżku po pracy albo bardziej po nocy zmeczony.
asia fajnie ze sobie wyszłaś, faceci i tak mają wiecej możliwosci do samotnych wypadów, ale rozumiem ze 1 listopad jest dobra okazją, bo wtedy wszyscy sie zjeżdzaja do kupy.
angun dobrze, że dzis nie było kopek, ja to lubie takie tradycyjne polskie dania, nowoczesne u mnie rzadko sie sprawdzaja - dom pełen dziwaków :-)
mirelka wyniki mam do odbioru,po niedzieli sie po nie przejde, ale wiem, ze jakby bylo cos nie tak oni sami dzwonia.

Dziewczyny własnie zjadłam 4 kawąłki pizzy ale mi sie chciało takiego czegos,odpoczelam od garów dzisiaj. Spacerek zaliczony, kwiatek kupiony. do wieczorka

Dziękujemy bardzo z Natusią cioteczkom za życzenia!!! Jestescie kochane!
Ja niestety coraz gorzej sie czuje, a Natalka przechodzi dzis siebie w denerwowaniu mnie:baffled: A moze to mnie wszystko bardziej denerwuje. W kazdym razie jutro imprezka i mamandzieje, ze obie bedziemy w dobrej formie.

Ssabrina kurczę, widzę, ze nie tylko u nas tyle trzeba czekać na wizyte u lekarza. Mam nadzieje,z ę chociaz coś zaradzi.

Gola oj ale pecha miałas z ta opona wczoraj. Dobrze, ze juz wymienione.

mirelka w koncu pojechalismy sami za ten cmentarz. I dobrze, bo chyba wózkiem bysmy sie zakopali w błocie, a Natalka jeszcze nie kuma, wiec straty nie było;-)A przynajmniej spowrotem zrobiliśmy sobie romantyczny spacerek i wróciliśmy na piechotkę:-)

Angun oj to mam nadzieje, ze te kupki to tylko na ząbki. A Ty zdrowiej tez szybciutko!

nimfii ja nie mam pojecia jak Ty chora ogarniasz dwójke chorych dzieci. Ja sama chora i nie daje rady z jedna zdrowa Natalką:sorry2: Zdrówka dla Was wszystkich! I oby maż nie załapał, bo to juz by była kompletna klapa;-)

onanana nie wiedziałam, ze masz urodzinki z moja Natusią:-) Dużo zdrówka, radości i zadowolenia z rodzinki!

MARGANA ogarniam tylko wiesz jak nas dzien wyglada :-/ bajki wlaczone, oni ogladaja, ja w fotelu z telefonem siedze i staram sie nie przysnac ;-) bo bardzo marzy mi sie goraca kapiel albo polezec pod kolderka ale to nie realne. W sumie lepiej jesta nawet jak i dzieciaki chore bo sa mniej wymagajacy. Tez im w glowie odpoczynek. Kuba mial dzis trzy naprawde dlugie drzemki, Maciek jedna. A ja nawet po zmywaniu naczyn lapie zadyszke taka ze siadam z telefonem i podczytuje bb i fb ;-) nie mam glowy do niczego.

Margana pewnie jesteś podenerwowana jutrzejszą imprezą i stad Twoje nerwy - wtedy wszystko naokoło drażni. To coż życze Wam udanej imprezki :-):-) oby wszystko poszło po Twojej myśli. Sama szykujesz wszystko?

Ależ mamy dziś leniwy wieczór... Mała śpi, my popijamy winko i oglądamy Shreka :-)

nimfii
- no jeszcze nie wiem, czy by się dało poleżeć przy Małej bo jeszcze nie chorowałam :-) A jak u was - nosy przewietrzone??

mary-beth - gdzie tylko sobie kursantka życzy :-) A o co chodzi w tym przewracaniu dzieciaczka - co to za 'procedura'??

anus, mirelka, angun - kropy będą wszędzie: dekoracja tortu, ciasta, wystrój domu, czapeczki, obrus, sukienka Jubilatki, a może nawet i mamy :-) I gdzie tam jeszcze uda mi się wymyślić :-) Macie jakieś podpowiedzi??

angun - ja swojej profilaktycznie wit.C daję, od czasu do czasu, ona uwielbia ten kwach!!

sabrina - no właśnie o to chodzi, że jak się wybudza to chce jeść i tylko o to jej chodzi. Kilka miesięcy temu, dokładnie jak skończyła 9mies to zaczęliśmy to oduczanie i poszło rewelacyjnie - już pierwszej nocy nic nie jadła (20-6.30), a od 4 nocki już się przestała w ogóle wybudzać. To trwało jakieś 1.5mies i potem stopniowo zaczęło wracać wybudzanie i wołanie o jedzenie.

gola - jazda nie do IKEI, a po IKEI :-)

anus - jesteś już na zamkniętym??

winki - ile ty dałaś za UGG?? I czy to w Szwecji czy UK kupowałaś??

Ostatnia edycja:
anus oj nie nie, na watku urodzinowym pisałam, ze mąż w pracy wszystko przyszykuje i przyniesie;-)Właśnie wrócił z półmiskami i talerzami:-) Ja to taka zupełnie antykuchenna jestem;-)Jedyne co wyszykuję to siebie i Natalkę:-D O nie...przepraszam, mieszkanie dzis wysprzątałam. A to podenerwowanie to raczej od choroby, ja mam przewlekłe zatoki i jak jestem chora to od razu ból nie do wytrzymania:baffled:

reklama
Wszystkiego naj naj dla Natalki, oraz tego samego dla naszej kochanej Onanany!!(mam nadzieję, ze jest to w miaę dopuszczalna forma odmiany nicka)

Stooooo Laaat

Do góry